Poznata Albanka koja voli da provocira i krši mere ljubi slavnog Oskarovca

- Zbližili su se još početkom marta, ali nisu to razglasili na sva zvona. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu. Stvarno se međusobno vole - rekao je neimenovani izvor o pevačici poreklom iz Albanije i reditelju sa Novog Zelanda

Rita Ora; Foto: Profimedia

Pevačica Rita Ora (30) je prošle nedelje objavila fotografiju s rediteljem Taikom Vaititijem (45), zbog čega su fanovi pretpostavili da imaju nešto više od poslovnog odnosa. 

Međutim, "The Sun" piše da su pevačica i reditelj bili zajedno dok je ona u Sidneju snimala "The Voice".

Oni u krugu bliskih prijatelja nisu skrivali da su zajedno i uskoro bi njihova veza mogla da postane ozbiljna.

- Zbližili su se još početkom marta, ali nisu to razglasili na sva zvona. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu. Stvarno se međusobno vole - rekao je neimenovani izvor.

Pevačica je prošle nedelje objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima opušteno pozira, a na jednoj od njih je i slavni redatelj Vaititi.

Iako je on imao kačket na glavi trudio se da sakrije identitet, Rita je na slici označila njegov profil, pa je sigurno da je o njemu reč.

Nedavno je par primećen na izlasku iz privatnog aviona u društvu s Krisom Hemsvortom, njegovom suprugom Elzom i Metom Dejmonom u Sidneju. Tamo snimaju rediteljev film "Thor:Love and Thunder".

Podsetimo, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

Pevačica je prvo otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku, pa su komšije pozvale policiju.

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)