Kreacije po ceni dobrih kola: Pogledajte šta su svetske zvezde ponele na dodeli Gremija

Uprkos pandemiji korona virusa, 14. marta ipak je održana dodela Gremi nagrada uz poštovanje svih propisanih mera, a posebno fizičke distance

Žene koje vladaju muzičkom scenom / Foto: Tanjug/AP

Dodela Gremi nagrada je jedna od najbitnijih večeri u muzičkoj industriji, a kao i uvek i ove godine poznate dame su oduševile sve prisutne svojim odevnim kombinacijama.

Naime, uprkos pandemiji korona virusa, 63. dodela Gremi nagrada se dogodila sinoć u "Staples" centru u Los Anđelesu , a neke od najvećih muzičkih zvezda su tom prilikom zasijale na crvenom tepihu.

Tejlor Svift, Dua Lipa, Lizo i Bijonse su bile samo neke od poznatih zvezda koje su donele boje na crveni tepih.

Pevačica Tejlor Svift, koja je nominovana za 6 nagrada ove večeri, je otkrila svoje duge noge u "Oskar De La Renta" mini haljini sa cvetovima. Ona je obula "Christian Louboutin" štikle i podigla je kosu u punđu kako bi upotpunila izgled.

Reprka Megan D Stalion je obukla narandžastu "Dolce & Gabbana" haljinu sa dubokim šlicem i dramatičnom mašnom na leđima.Podigla je kosu u punđu, a ceo izgled je upotpunila dijamantskim nakitom.

Albanka Dua Lipa, koja je nominovana za 6 nagrada, je zablistala u "Versace" providnoj haljini sa visokim šlicem i otvorima na struku. Ona je otkrila da je ova haljina napravljena samo za nju, a mnogi su je proglasili najbolje odevenom damom večeri.

- Versaće je napravio ovu haljinu za mene. Volim je, doživljavam je i osećam se kao princeza u njoj i, da, počastvovana sam - rekla je Lipa na crvenom tepihu.

Dua je dugu crnu kosu pustila niz leđa, a ceo izgled je upotpunila senkom za oči u boji haljine.

Pevačica Lizo je kao i uvek bila jedna od zvezda večeri koje privlače najveću pažnju, kako svojim izgledom, tako i svojom harizmom, a ovog puta je iznela "Balmain" haljinu i rekla je da se "oseća kao kraljica mature u njoj".

Najzapaženije odevne kombinacije sa ovogodišnje dodele Gremi nagrada pogledajte u galeriji u tekstu.

Nema sumnje da su haljine koje su zvezde ponele preskupe, te da bi po njihovim cenama mogla da se kupe bar dva dobra stana, ili luksuzna vila, dobri automobili...

(Telegraf.rs)