Džej Lo i Aleks demantovali raskid: Njihova izjava podgrejala glasine da među njima nije sve u redu

Dan ranije u svetksim medijma odjeknula je vest o raskidu slavnog para

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američka pevačica i glumica, Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45), demantovali su navode svetskih medija da su raskinuli, ali zbog njihove izjave, mnogi komentarišu da nešto ipak nije u redu.

Prethonog dana kao bomba odjeknula je vest da je slavni par raskinuo, kao razglog mediji su naveli razdvojenost zbog posla, ali i da je svoje prste u njihovu vezu umešala rijaliti zvezda Medison Le Kroj (31).

- Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su američkim meidjima u zajedničkoj izjavi Dženifer i Aleks.

Iako su demantovali raskid, zbog izjave da "rade na nekim stvarima" mnogi komentarišu da je to jasan znak da slavni par ima probleme u vezi, ali da na sve načine pokušava da ih reši i prevaziđe.

Podsetimo, "Page Six" je ekskluzivno objavio da Dženifer i Aleks više nisu zajedno i da je njihovoj velikoj ljubavi koju nisu uspeli da krunišu brakom zbog pandemije, došao kraj.

Kako su oni krajem prošlog meseca boravio u Dominikanskoj Republici gde Dženifer trenutno radi na snimanju novog filma "Shotgun Wedding", a Aleks se a vratio u Majami, mnogi su sumnjali da je razdvojenost učinila svoje.

Izvor iz Miamija, blizak pevačici i bivšem bejzbol igraču ranije je potvrdio stranim medijima da im je veza već neko vreme na klimavim nogama i da su raskinuli pre nekoliko dana. Međutim, sada su oni te navode dematovali, a zbog jednog detalja u zajedničkoj izjavi, mnogi sumnjaju u njihov odnos.

Video: Aleks je na neviđen način iznenadio Džej Lo za Dan zaljubljenih: Pamtiće do kraja života

(Telegraf.rs)