Čuvena Oskarovka kao sav normalan svet: U Njujorku uslikana u jedva prepoznatljivom izdanju

Njujorški paparaci su prepoznali zvezdu filma "Klijent" i uslikali je u odevnoj kombinaciji, u kojoj je možda ne bi prepoznali ni najverniji obožavatelji

Suzan Sarandon; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Suzan Sarandon (74) je uslikana na ulicama Njujorka u zaista jedva prepoznatljivom izdanju.

Naime, slavna glumica je uslikana u šopingu u Sohou, a tom prilikom je bila sama i trudila se da ostane neprimećena od strane prolaznika.

Legendarna Suzan je tom prilikom nosila široke farmerke, kožnu jaknu sa cvrtovima i bež patike.

Uprkos tome što je nosila crvenu kapu i zaštitnu masku na licu, njujorški paparaci su prepoznali zvezdu filma "Klijent" i uslikali je u odevnoj kombinaciji, u kojoj je ne bi prepoznali ni najverniji obožavatelji.

Suzan je u ruci nosila veliku belu kesu i nije poznato šta je kupila, a u jednom trenutku je sela da proveri poruke na mobilnom telefonu, pa je iskoristila priliku da pojede pecivo, a njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Inače, Suzan Sarandon i u osmoj deceniji rado snima eksplicitne scene.

Iako je u oktobru prošle godine napunila 74 godine, čini se da ta brojka nije nimalo usporila slavnu glumicu u karijeri, barem sudeći prema fotografijama s jednog od njenih poslednjih filmskih projekata na kom je radila, pod nazivom "The Jesus Rolls".

Suzan je tada snimila škakljivu scenu sa dvojicom kolega, 49-godišnjim Bobijem Kanavaleom i 62-godišnjim Džonom Turturom, s kojima razmenjuje vruće poljupce i nežnosti u krevetu, a kasnije zajedno razgolićeni spavaju u njemu.

Suzan je za svoja filmska dostignuća bila nagrađena i Oskarom 1995. godine za ulogu u filmu "Odlazak u smrt", u kojem je glumila sa Šonom Penom, a nominovana je ukupno pet puta.

Iza sebe ima jedan brak, s glumcem Krisom Sarandonom, a on je trajao od 1967. do 1979. godine. Sredinom 80-ih godina je s italijanskim rediteljem Frankom Amurijem dobila ćerku Evu Amuri, koja danas ima 34 godine. Ima i dva sina, Džona i Majlsa, koje je dobila s bivšim partnerom Timom Robinsom, s kojim je u vezi bila od 1998. do 2009. godine.

Povezivali su je i s glumcem Šonom Penom, pokojnim muzičarem Dejvidom Bouvijem i rediteljem Luisom Maleom.

(Telegraf.rs)