Kim se sunča u papučama od preko 1.200 €, a ljudi pišu da im se gade: Koja Srpkinja bi ovo ponela?

Slavna rijaliti zvezda je na odmoru s porodicom u tropskim krajevima i uživa na sunčanim plažama, a od sve lepote fanovi su primetili samo njene "grozne" papuče

Kim Kardašijan; Printskrin: Instagram/kimkardashian

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) je otputovala sa sestrama i decom na Bahame, gde uživa u lepom vremenu i suncu, a ovog puta u prvom planu nisu bile njene obline, već ono što je nosila na nogama. 

Naime, slavna sestra je pozirala u jednom minijaturnom bikiniju, a umesto u njene grudi i guzu, svi su gledali samo njene papuče, za koje fanovi kažu da su "grozne".

Reč je o papučama branda "Yeezy", koji je saradnja njenog muža Kanjea Vesta i brenda "Adidas", a sudeći po reakcijama obožavatelja u komentarima, papuče se skoro nikome nisu svidele.

"Fuj, još uvek nosiš te odvratne "Yeezy" papuče, ne moraš to više da radiš", jedan je od komentara u kom obožavatelj govori o potencijalnom razvodu slavne starlete i repera.

Drugi su upravo zbog toga što Kim i dalje nosi "Yeezy" zaključili da su glasine o razvodu lažne, a bilo je i onih koji su papuče uporedili s još jednim brendom "Lepe Crocsice, Kim", pisali su.

Podsetimo, šuška se da je Kim pobegla iz Los Anđelesa na Turks i Kaikos ostrva samo par dana nakon što se njen suprug Kanje Vest (43) vratio iz Vajominga posle nekoliko meseci. Navodno je tako želela da izbegne porodičnu dramu, a njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)