Kim "pobegla" od Kanjea na Bahame! Njene fotke u bikiniju pokazuju da Instagram nije realnost

Kardašijanka je sa sestrom na odmoru, a zbog neobrađenih fotografija gore društvene mreže

Kloi, Kim i Kortni; Foto: Instagram/kimkardashian

Američke rijaliti zvezde Kim (40) i Kortni Kardašijan (41) su otputovale sa ćerkama na Bahame, gde uživaju u lepom vremenu i suncu, a šuška se da je Kim pobegla iz Los Anđelesa samo par dana nakon što se njen suprug Kanje Vest (43) vratio iz Vajominga posle nekoliko meseci.

Naime, slavne sestre su uslikane na plaži na ostrvima Turks i Kaikos, gde su se sunčale i kupale u minijaturnim bikinijima u kojima su istakle svoje poznate obline.

Kim je prošetala u crnim tangama u kojima se videla njena nerealno velika guza, po kojoj je postala poznata, a obožavatelji kažu da njeno telo nije savršeno kao na društvenim mrežama.

Sestre su zatim primećene dok su uživale u vožnji brodom, a fanovi kažu da je Kim bukvalno pobegla od svog muža, kako bi izbegla porodičnu dramu oko razvoda.

Reper Kanje Vest već mesecima nije viđen u Los Anđelesu, a sada je samo dan nakon što je stigao kući u privatnom avionu, njegova žena otputovala na odmor.

No, ovog puta najveću pažnju prisutnih i fanova na društvenim mrežema "ukrala" je upravo njena zadnjica.

"Život nije Instagram, sada se vidi", "Evo kako realno izgleda Kim", "Iju šta joj je to u guzi kada je baš tolika?", "Predivna guza, maštam o njoj", bili su samo neki od komentara fanova najpoznatije starlete na svetu. Nove fotografije možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)