Džej Lo u 52. godini pokazala savršenu figuru: "Prezgodna, ali kakve su joj to fleke na zadnjici?"

"Mlada sam i vanvremenska" je rečenica koju Džej Lo svakog dana sama sebi ponavlja

Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica, glumica i producentkinja Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je odlazila u teretanu u Majamiju, a tom prilikom je u prvi plan istakla svoju bujnu guzu i zanosno telo.

Naime, lepotica ne odustaje od vežbanja uprkos pandemiji korona virusa koja je već godinu dana aktuelna u svetu.

Džej Lo i njen verenik Aleks Rodrigez (45) su sve vreme pandemije korona virusa ostali fizički aktivni i svakodnevno su trenirali, što je i zaslužno za savršenu figuru latino dive u 6. deceniji, a ovog puta slavna lepotica je u teretanu došla sama.

Dženifer je prošetala u crnoj trenerci i crnim helankama, na kojima belim slovima u predelu kolena piše njen nadimak na engleskom "J Lo".

Kosu je vezala u punđu, na licu je nosila zaštitnu masku sa crnim cirkonima, dok je na ušima imala srebrne alke. Na očima je nosila glomazne tamne naočare za sunce, dok je celu kombinaciju "razbila" belim "Tommy Hilfiger" patikama.

"Prezgodna je, ali kakve su joj to fleke na zadnjici?", "Žena nerealno izgleda", "Ha, ha, ima čašu na kojoj piše njeno ime", "Kraljica", bili su samo neki od komentara njenih fanova kada su videli nove paparaco fotografije.

- Mlada sam i vanvremenska - otkrila je nedavno Latino diva, šta svakog dana sama sebi ponavlja i zaista izgleda 15 godina mlađe.

Podsetimo, Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez su za vreme pandemije korona virusa izolovani u vili u Majamiju i tamo provode slobodno vreme s decom koju imaju iz prethodnih brakova.

Aleks ima dve ćerke Natašu (15) i Elu (11) iz braka s bivšom suprugom Sintijom Skurtis, dok Dženifer Lopez ima blizance Maksa i Emu (12) iz trećeg braka s Markom Entonijem.

(Telegraf.rs)