Irina Šajk stajlingom zasenila prolaznike u Njujorku: Svi pričaju o kaputu koji košta 682 evra

Poznata Ruskinja svaki put oduševljava svojim ležernim odevnim kombinacijama

Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je uslikana na ulicama Njujorka u prelepoj odevnoj kombinaciji, zbog koje su žene komentarisale da se savršeno obukla. 

Naime, ova lepotica je nosila kaput u "boji jorgovana" , koji je uparila sa tašnicom u istoj nijansi, dok je na licu imala tamniju ljubičastu zaštitnu masku.

Obula je bele ravne cipele, a ispod kaputa je nosila crnu majicu sa printom i tamne farmerke.  Na očima je imala crne naočare za sunce sa providnim staklima, dok je u rukama nosila dve flašice vode, a svi se pitaju gde se to zaputila i da li će se ikada pomiriti sa bivšim partnerom Bredlijem Kuperom (46), s kojim ima 3-godišnju ćerku.

Kosu je vezala u rep, a kada se okrenula videlo se da nosi ljubičastu gumicu, u stilu 80-ih godina, koja se nije dopala njenim mlađim obožavateljkama.

"Sve je odlično sem te gumice iz prošlog veka", "Jao pa takvu gumicu ne nose ni deca više", "Prelepo izgleda kao i uvek", "Savršena žena", bili su neki od komentara njenijh obožzavatelja.

35-godišnjakinja se u ovoj boji veoma izdvajala u masi, a kaput "GCDS" koji je nosila košta 682 evra, no u Srbiji se slične varijante kaputa mogu naći po znatno nižoj ceni - od 50 evra.

Podsetimo, Irina se od 2016. godine zabavljala sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom (46), a raskinuli su u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je njegova afera sa pevačicom Lejdi Gagom.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada o bivšoj vezi i ćerki Lei De Seni.

(Telegraf.rs)