Kakav promašaj devojke koja je proglašena za najlepšu na svetu: "Izgleda kao Majkl Džekson"

Slavna manekenka je stigla u Pariz na reviju, a tom prilikom je bila veoma čudno obučena, pa su je fanovi uporedili sa nekadašnjim "kraljem popa"

Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid (23) je stigla na reviju u Parizu u veoma čudnoj odevnoj kombinaciji, koja se nije dopala njenim obožavateljima, a zatim su usledili surovi komentari fanova na društvenim mrežama.

Naime, Bela koja je svetski poznati top model i koja je jednom prilikom kompjuterskim obračunom proglašena za najlepšu ženu na svetu, sada ne izgleda tako dobro u novoj odevnoj kombinaciji.

Bela je obukla braon odelo od somota, koje je izgledalo kao da je za dva broja veće od veličine koju ona nosi. Ispod sakoa je obukla kožnu svetlobraon jaknicu, dok je u ruci nosila torbu u istoj nijansi.

Obula je crne kožne čizmice na štiklu, a na licu je imala bež zaštitnu masku. Kosa joj je bila kovrdžava i kao da je namazana uljem, a iako je bila noć u tom trenutku, manekenka je na očima nosila crne naočare za sunce.

Cela kombinacija podseća na modni stil iz devedesetih godina prošlog veka, a da li se vama dopada šta je slavna manekenka obukla napišite u komentarima ispod teksta.

"Ista Majkl Džekson posle silnih operacija", "Obukla se kao baba", "Ne znam kome je ova kombinacija top", "Zašto se trude da se oblače bezveze, a imaju toliko novca na računu?", "Ovako se ne bi obukla ni žena sa pijace",  bili su samo neki od komentara ljudi koji su videli ovu fotografiju.

U galeriji u tekstu pogledajte šta je Bela Hadid obukla za odlazak na reviju u Parizu.

(Telegraf.rs)