Sara Džesika Parker prodala kuću za 18,8 miliona $: Sada živi na imanju sa privatnim zoološkim vrtom

Kuću su godinama renovirali i preuređivali, a zatim prodali

Sara Džesika Parker / Foto: Profimedia

Glumački par Sara Džesika Parker (55) i Metju Broderik (58) prodali su kuću u Vesti Vilidžu, u Njujorku za vrtoglavih 15,85 miliona dolara.

Tu kuću popularni par kupio je pre više od 20 godina za 2,99 miliona dolara, godinama su je renovirali i preuređivali, a prodali su je za sedam puta veću sumu novca.

Oni će sa decom nakon prodaj te kuće živeti u istoj četvrti na ogromnom imanju na kojem se nalaze dve susedne kuće, koje su spojili u jednu.

Dom u kom će sada živeti kupili su za 28,43 miliona dolara, ukupna poršina je 1.300 kvadratnih metara, a imaju i privatni zoološki vrt od 200 kvadratnih mestara.

Inače, par je posedovao još jednu kuću na Menhetnu, kupili su je 2011. godine za 15,2 miliona dolara. Milione su potrošili na sređivanje, ali su shvatili da u njoj ne žele da žive, pa su je stavili na tržište i tražili 19,8 miona dolara.

Kupaca za vilu nije bilo pa su morali da snize cenu, na kraju su je prodali za 14,5 miliona dolara.

Zvezda "Seks i grada" u braku je s Metjuom od 19. maja 1997, a nakon pet godina dobili su sina Džejmsa, zatim i bliznakinje, uz pomoć surogat majke, Marion i Tabitu u junu, 2009. godine.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)