Selma Hajek u 6. deceniji rapametila prizorom u bikiniju, poručili joj: "Stariš kao dobro vino"

Slavna glumica u 55. godini oduševila pratioce novom fotografijom u bikiniju

Selma Hajek; Foto: Tanjug/AP

Meksičko-američka glumica Selma Hajek (54) je svojim izgledom u bikiniju u 55. godini života oduševila najvernije obožavatelje.

Naime, slavna glumica i dalje mami uzdahe muškaraca širom sveta, a ovog puta je u braon kupaćem kostimu istakla svoje veoma bujno poprsje.

Selma izgleda fantastično za svoje godine - ima savršen dekolte, ravan stomak i uzak struk, a na dobrom izgledu joj mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Ovom prilikom glumica je nosila dvodelni braon kupaći kostim, dok je oko vrata nosila zlatnu ogrlicu. Latino lepotica je na očima imala braon naočare za sunce, dok je kovrdžavu kosu vezala u punđu.

Na usnama je imala samo karmin u boji kože, a diskretnim minđušama i velikim dijamantskim prstenom je upotpunila ceo izgled.

Na ovoj objavi je prikupila 1,4 miliona lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 16,8 miliona pratilaca.

"Najbolji dekolte na sceni", "Selma, stariš kao dobro vino", "Ludo je kako izgledaš", "Izgledaš tako mlado", "Zauvek prelepa i zavodljiva", "O Bože, ne mogu da verujem kakav imaš dekolte", bili su samo neki od komentara ispod objave koju možete videti u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)