Sve manekenke koje su gužvale Ronaldovu postelju: Mnoge su mu "trajale" samo jednu noć

Ove seksi zavodnice je Ronaldo odvukao u krevet, iako kruže teorije zavere da je fudbaler homoseksualac

Kristijano Ronaldo; Foto: Tanjug/AP

Ljubavni život slavnog fudbalera Kristijana Ronalda (35) oduvek je zanimao medije i njegove obožavatelje, a uprkos tome što se zabavljao sa mnogim seksi lepoticama, oko njega su uvek kružile priče da je homoseksualac.

Ronaldo je trenutno u vezi sa Georginom Rodrigez (26), s kojom ima ćerku, a pre nje je bio sa bezbroj manekenki i seksi navijačicama.

Jordana Jardel (38)

Brazilska manekenka je prva Ronaldova devojka s kojom je izašao u javnost i sa njom je bio u vezi 2003. godine, a Jordana je sestra fudbalera Marija Jardela (47).

Merče Romero (43)

Ronaldo se od 2005. do 2006. zabavljao sa portugalskom manekenkom, u vreme dok je igrao za Mančester Junajted kada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Gema Atkinson (36)

Godine 2007. Ronaldo je stupio u vezu sa britanskom glumicom i manekenkom, ali su raskinuli posle 4 meseca. Navodno nije mogla da podnese medijsku pažnju koju je Ronaldo konstantno dobijao.

Nereida Galardo (37)

Početkom 2008. godine Ronaldo i atraktivna španska manekenka su stupili u vezu, koja je trajala manje od 6 meseci.

- Prema meni je uvek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo što. Nije agresivan u krevetu - otkrila je Nereida.

Paris Hilton (39)

Bogata naslednica i starleta Paris Hilton je navodno uvukla u svoj krevet slavnog fudbalera na jednoj zabavi na Beverli Hilsu.

Kim Kardashian (40)

Najbolja prijateljica Paris Hilton Kim Kardašijan je navodno takođe zavela najpoznatijeg fudbalera pre 10 godina na odmoru u Španiji.

- Kim i Ronaldo su se strastveno ljubili i bili su jako prisni. Izgledalo je da se dobro zabavljaju, smejali su se sve vreme - rekao je konobar iz restorana u kom su boravili.

Irina Šajk (34)

Ruska manekenka i Portugalac su stupili u vezu pre 10 godina, a raskinuli su 2015. godine. Zajednički prijatelj je rekao da je Irina htela dete, ali je Ronaldo bio okupiran karijerom i sinom kog je dobio sa surogat majkom, pa su zbog toga raskinuli.

Andresa Urač (33)

Bivša "Mis Bum Bum", vlasnica najbolje svetske guze je bila i elitna prostitutka. Tvrdila je da je imala aferu s Ronaldom dok je on bio u vezi s Irinom, a neki nagađaju da je Irina za to saznala i ostavila ga.

- Jesi li ti Mis Bum Bum? Imaš prelepu guzu, upravo ono što tražim - navodno joj je rekao slavni fudbaler.

- Čim sam došla, počeo je da me dira. Imali smo vrlo intenzivan seks. Iako se to nikada ne bi reklo, agresivan je u krevetu. U sobi smo bili nešto više od sat vremena - napisala je Urač u autobiografiji "Morri para Viver" (Umreti za život).

Lucija Vilalon (32)

Nakon raskida sa manekenkom Irinom Šajk, Ronaldo je odveo u krevet špansku novinarku, ali je afera kratko trajala.

Georgina Rodriguez (26)

Georgina je radila u jednom butiku kada je upoznala Ronalda, a oni sada zajedno odgajaju četvoro dece. Lepotica Georgina mu je rodila ćerku Alanu Martinu, dok Ronaldo ima još troje dece koje mu je rodila surogat majka.

Video: Ronalda u karantinu ošišala Georgina ali stvarno

(Telegraf.rs)