Rasel Krou ima novu, čak 26 godina mlađu devojku: Otkrilo ih ljubakanje na teniskom terenu

Fanovi kažu da nova devojka slavnog glumca liči na njegovu bivšu ženu

Rasel Krou; Pritnskrin: Gladiator

Slavni holivudski glumac poreklom sa Novog Zelanda Rasel Krou (56), koji skoro ceo život živi u Australiji, je uslikan sa svojom novom 26 godina mlađom devojkom na teniskom terenu u Sidneju, a nakon ovih fotografija potvrđena je priča da su u vezi.

Naime, glumac je u skoro neprepoznatljivom izdanju uslikan sa svojom devojkom Britni Teriot (30), a tom prilikom imao je skoro 40 kilograma viška, a sve fotografije možete pogledati OVDE. 

On se znatno ugojio u odnosu na vreme kada je glumio u čuvenom filmu "Gladijator" gde je tumačio ulogu mišićavog rimskog generala Maksimusa Decimusa Meridiusa, pa su njegove poslednje fotografije daleko od tih dana s početka 2000-ih godina.

Nakon višemesečnih nagađanja da je u vezi sa seksi plavušom, on je konačno uhvaćen kako ljubi mlađu devojku. Rasel je sa Britni pre 7 godina glumio u istom filmu "Broken City", a fanovi su već neko vreme nagađali da su više od prijatelja.

Golupčići su se sada isto obukli - uparili su boju odeće. Rasel je nosio crnu "Polo" majicu i crni šorst, dok je lepotica obukla sportsku bodi majicu i kratku suknjicu u kojoj je istakla izvajane noge. Ona je nosila bele patike i kačket na glavi, dok je Rasel imao crne naočare za sunce, a svoju sedu kosu je vezao u rep.

Fanovi kažu da njegova nova devojka veoma liči na njegovu bivšu suprugu Danijel Spenser, s kojom se razveo pre dve godine, a njihov rastanak je teško preboleo.

Zanosna plavuša često trenira, a i Rasel se trudi da povrati stari izgled tela, kada je imao zategnute trbušnjake i nije imao sedu bradu i dugačku kosu.

Podsetimo, on se ugojio za ulogu u poslednjem filmu "Unhinged", koji je izašao krajem jula ove godine i u kom glumi psihotičnog uhodu, a sada izgleda da pokušava da se vrati u formu. Raselu ovakve glumačke transformacije nisu strane, ali ovo je ipak jedna od radikalnijih.

Krou u filmu glumi manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uverljivije reditelj Derik Borte (51) tražio je od njega da promeni konstituciju, pa se glumac osetno "zaokružio".

Za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu u "Gladijatoru", sada mu je jedini zadatak da ne vežba i da jede šta god poželi.

(Telegraf.rs)