Bivša prijateljica Kim Kardašijan iznela "prljav veš" iz starletinog braka sa Kanjeom Vestom

Larsa Pipen je otkrila porodične tajne Kim Kardašijan, tvrdi da joj je reper isprao mozak

Larsa Pipen i Kim Kardašijan; Foto: Instagram/larsapippen

Supruga legendarnog košarkaša Skotija Pipena (55), Larsa Pipen (46) je nekadašnja najbolja prijateljica najpoznatije rijaliti-zvezde na svetu Kim Kardašijan (40), a sada je otkrila neke tajne iz njenog braka.

Naime, Larsa je otkrila da je reper Kanje Vest (43) isprao mozak svojoj supruzi Kim i da ju je nagovorio da se ne druži više sa njom.

Kako je objasnila on je isto uradio i ostatku porodice, a dodala je i da nije uradila ništa što bi moglo da pogorša njen odnos sa Kim, ali da je Kanje okrenuo svoju ženu protiv nje.

- Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici da svi misle... Ne znam ni sama šta. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da jednostavno nije verovao nikome ko je bio pored Kim - započela je ona.

Kanje ju je često zvao rano ujutro, jer su bili dobi prijatelji, pa je hteo da joj se jada.

- Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kad nije bio srećan zbog X, Y, Z stvari. I šta se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla da razgovaram s njim. Nisam mogla, iscrpeo me. Blokirala sam ga. Očito ga je to uzrujalo. Tad su krenule priče da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda mi se je*e za vas - rekla je Larsa.

Ona je otkrila da je veoma povređena, ali da se ne ljuti na Kim jer ona nije tu ništa kriva.

- Volim te, bile smo najbolje prijateljice, prošle smo zajedno kroz sve. Nikad ne bih uradila išta što bi ugrozilo naš odnos, jer smo bile kao sestre, kao porodica. Ali ako moraš da me obrišeš s društvenih mreža da bi ti kod kuće bilo bolje, onda u redu. Ako Kanje misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživeću. Da li me bolelo? Jeste. Imam li dovoljno ljubavi na drugom mestu? Imam. Proći će i ovo - dodala je ona.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)