Sve su bile veštice, samo je ona devica: Vrela Džej Lo iskopirala Madonu sa nastupa iz 1984. godine

Latino diva je bila obučena kao "kraljica popa"

Dženifer Lopez; Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) se za razliku od svojih koleginica za Noć veštica nije maskirala u neku vešticu ili strašilo, već u "nevaljalu devicu".

Naime, latino diva je obukla kostim iz Madoninog čuvenog muzičkog spota za pesmu "Like A Virgin" i kreativnošću oduševila svoje fanove.

Ona je obukla belu providnu haljinu od tila ispod koje je nosila bele haltere i čarape, kao i beli kostim, a tom prilikom je izgledala baš seksi i zavodljivo.

Dženifer je iskopirala Madonin izgled sa legendarnog MTV VMA nastupa iz 1984. godine i izgledala je skoro identično.

Kovrdžava kosa vezana u rep, mnogo nakita, bele čarape i salonke, kao i prepoznatljiv "Boy Toy" kajiš oko struka - bili su samo neki od detalja koji su otkrili o kojoj odnevnoj kombinaciji je reč.

Dženifer je blistala za ovaj praznik, a prisetila se i dana kada je trebalo da nastupa sa Madonom, Britni Spirs i Kristinom Agilerom, baš uz ovu pesmu, na dodeli VMA nagrada 2003. godine i kada se desio famozni poljubac između ove tri pevačice.

Latino diva je bila u prvobitnom miksu, ali iz nekog razloga, tog dana nije nastupila, pa ju su je zaobišli svetski mediji koji su danima pisali o ovoj trojci. Međutim, bez obzira na sve, ipak je 17 godina kasnije nosila kostim "nestašne devojčice", koji se svim njenim obožavateljima dopao, pa je na ovim objavama prikupila skoro 3,5 miliona lajkova.

- Luda za tobom. Nisam znala koliko sam bila izgubljena dok nisam upoznala tebe - pisalo je u opisu objave na kojoj pozira sa svojim verenikom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45), a sve to je podelila sa 133 miliona fanova koji je prate na društvenoj mreži Instagram.

Video: Džej Lo prošetala dijamante od 9.000.000 dolara!

(Telegraf.rs)