Ceo svet se pita ima li Doli uopšte muža: Kaže da su u braku 54 godine, a imaju 1 zajedničku sliku

Slavna pevačica je 54 godine u braku sa muškarcem koji nikada sa njom nije viđen u javnosti

Doli Parton; Foto: Youtube Printscreen/ Queen Latifah

Pevačica i glumica Doli Parton (74) i njen suprug Karl Tomas Din (78) su u braku 54 godine, a tokom cele njene karijere, ona se nikada nije pojavila sa njim u javnosti. 

Naime, legendarna Doli od 1966. godine ljubi jednog muškarca, ali se ljudi i dalje pitaju da li postoji njen muž.

Ona je u jednom intervjuu otkrila zbog čega se nisu pojavljivali zajedno, pa je rekla:

- Mnogi su godinama mislili da sam supruga izmislila jer on ni malo ne želi da bude pod svetlima reflektora. On je inače takav, rezervisan je i pretpostavio je kako nikada ne bi imao mira da se medijski eksponirao - rekla je ona.

Ona je otkrila da im je to baš pomoglo u braku i da zbog toga i danas imaju fantastičan odnos.

- Poštovala sam uvek njegovu odluku. Jednom prilikom mi je rekao da sam ja odabrala taj svet, ali da je on odabrao mene i da možemo svoj brak da držimo dalje od medija. I zaista jesmo. Zajedno smo 56 godina, a u braku smo 54 - rekla je Doli u jednom intervjuu za strane medije.

Ona misli da im je njena karijera pomogla jer je ona stalno putovala, pa su imali vremena da se požele i da nikada ne dosade jedno drugom.

Ona je još odavno rekla da je njen suprug samo jednom bio na njenom koncertu i da su oboje prihvatili takav ritam života.

Na jubilarnu 50. godišnjicu braka, par je obnovio svoje zavete i proslavili su veliki životni uspeh. Iako su tolike godine zajedno, i dalje su zaljubljeni i svoju intimu ne žele da odaju drugima.

Video: Američka kantri legenda je gej? Pa šta ako spavam sa najboljom prijateljicom?!

(Telegraf.rs)