Kendal Džener u bezobrazno uskom kompletiću, svi se okreću za njom i gledaju "tamo dole"

Manekenka je pokazala svoju zanosnu figuru

Kendal Džener; Printskrin Instagram/ kendalljenner

Najplaćenija manekenka na svetu Kendal Džener (24) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u bež udobnom i provokativnom kompletiću.

Naime, lepa Kendal je obukla bež topić na vezivanje oko leđa i uske helanke, a tom prilikom je istakla ravan stomak, vitku liniju, i grudi bez brushaltera, pa su joj se nazirale bradavice.

Nosila je ravne braon sandale i naočare za sunce u istoj boji, a u ruci je nosila malu belu tašnu. Kosu je vezala u punđu, imala je braon zaštitnu masku na licu i po gradu je vozila oldtajmer koji se preliva iz ljubičaste u roze boju.

Kada je izlazila iz automobila istakla je zgodnu manekensku liniju i podignutu guzu, o kojoj maštaju mnogi muškarci. Leđa su joj bila otkrivena jer se topić vezivao pozadi i otkrio joj zadnji deo tela.

Podsetimo, iako se nagađalo da je jedan od razloga završetak rijalitija upravo privatni život Kadrdašijanki i Dženerovih, koje više ne žele da javnosti na tacni daju svoju intimu, Kendal je priznala da je poročna.

Manekenka je gostovala u podkastu kod glumice Kejt Hadson i njenog brata Olivera, gde je priznala da konzumira marihuanu, koja je legalna u Kaliforniji, gde ona živi.

Nikad to zapravo javno nisam rekla, niko to ne zna, ali da, pušim - ispričala je manekenka smejući se.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)