Adel ne prestaje s treninzima, svi se nadaju da će objaviti sliku u bikiniju

Slavna pevačica je smršala 45 kilograma, a čeka pravi trenutak da objavi fotografiju u bikiniju

Adel; Foto: Profimedia/Martin Harris/Capital pictures, Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Britanska pevačica Adel (32) je u poslednjih nekoliko meseci smršala više od 45 kilograma, a sada jedva čeka pravi trenutak da pokaže svoje novo telo u bikiniju, tvrdi izvor blizak njoj.

Naime, slavna pevačica anđeoskog glasa se u poslednje vreme strogo pridržavala jelovnika koji je napravljen baš za nju, a takođe je stalno u teretani gde radi rigorozne vežbe.

Ona je veoma ponosna na svoj uspeh, a čeka da se malo smiri situacija u medijima kako bi još više otkrila svoje telo.

- Adel je jako ponosna na svoj fizički izgled. Očito je da ne želi da bude osoba za koju će se reći kako stalno objavljuje provokativne selfije sve vreme. Ipak, očajnički svima želi da pokaže svoje telo kako bi dobila još više samopouzdanja i nastavila da radi na sebi - tvrdi izvor blizak pevačici.

- Želi samo da se malo smanji pompa oko nje pre nego objavi neke fotke. Ne stidi se svog tela, jer izgleda super - dodaje izvor.

Podsetimo, javnost smatra da je Adel želela da smrša kako bi se "osvetila" bivšem mužu, a u održavanju novog izgleda joj pomažu brojni privatni treneri širom SAD-a.

Šuška se i da joj pomaže kolega Hari Stajls (26), bivši član momačkog benda "One Direction", koji joj je pokazao savršene rute za pešačenje po Malibuu u Kaliforniji. Takođe, ona više ne konzumira slatke napitke, alkohol ni cigarete.

Video: Milica Todorović vrcka i ostavlja bez daha: Pevačica pokazala svoju novu liniju

(Telegraf.rs)