Žena Hju Džekmena uslikana u ležernom izdanju sa ćerkom

Supruga prezgodnog glumca Hju Džekmena ne mari za izgled i ne dotiču je kritike da izgleda "kao da mu je mama"

Debora Li Furnes; Foto: Profimedia

Australijski glumci Debora Li Furnes (64) i njen suprug Hju Džekmen (51) su u braku već 24 godine, a glumica je odavno dokazala da je ne interesuju kritike na račun njenog izgleda.

Naime, mnogi komentarišu da je glumac za kojim uzdišu žene širom sveta "oženio babu" jer je Debora starija od njega 13 godina, a fanovi kažu da "izgleda kao da je 20 godina starija".

Nije poznato čime je glumica osvojila slavnog Džekmena, a sada je uslikana dok je ulicama Njujorka šetala sa svojom 15- godišnjom ćerkom Avom Eliot Džekmen.

Debora je za ovu priliku izabrala da obuče crne helanke, crnu majicu kratkih rukava i bele patike. Na licu je nosila crno-belu zaštitnu masku sa dezenom pande, a na očima je imala naočare za sunce sa sivim odsjajem i bila je skoro neprepoznatljiva.

Neurednu kosu je podigla u punđu i za ruke je držala svoju ćerku koja je iz kuće izašla u sportskom topiću i farmerkama.

Podsetimo, Džekmen se oženio Deborom 11. aprila 1996. godine u predgrađu Melburna u Australiji. Upoznali su se na snimanju australijske TV emisije "Correlli".

Džekmen je lično dizajnirao verenički prsten za nju, kao i burme na kojima je urezao rečenicu "Om paramar mainamar", što u prevodu znači "posvetićemo se našoj zajednici i višem dobru".

Debora je imala dva pobačaja, što je navelo nju i njenog supruga da usvoje dvoje dece Oskara i Avu.

Tajna njihovog braka dugog 24 godine je u tome što su postavili dva pravila da sačuvaju sigurnost u braku. Prvo pravilo je da nikada ne provedu duže od dve nedelje razdvojeni, a drugo da nikada ne idu na spavanje besni jedno na drugo.

(Telegraf.rs)