Porede je sa Sofijom Loren, za njom su ludeli najveći šmekeri, a u Veneciji je lepotom očarala sve

Glumica koja je poznata po brojnim ljubavnim vezama i svom atraktivnom izgledu pojavila se u zavodljivom izdanju na Filmskom festivalu

Madalina Genea; Foto: Instagram/officialmadalinaghenea

Rumunska glumica i manekenka Madalina Genea (32) je lepotica za kojom su ludeli najveći svetski šmekeri, a sada se pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji i dokazala zbog čega je postala svetska senzacija.

Naime, mlada glumica je izbacila bujno poprsje u prvi plan, a neki je porede i sa Sofijom Loren po lepoti. Ona se na crvenom tepihu pojavila u crvenoj raskošnoj haljini s visokim šlicem, koja je veoma uska u struku, a dok je šetala svi su se okretali za njom, što joj je veoma prijalo.

Duge noge, puna usta, mačkaste oči, duga kosa, bujne grudi i guza su samo neki od atributa za kojima su poludeli muškarci širom sveta.

Genea iza sebe ima samo nekoliko filmskih uloga, a u medijima širom sveta se pojavila zbog ljubavnih veza u kojima je bila u poslednjih nekoliko godina, kao i zbog svog ženstvenog izgleda.

Podsetimo, ona se zabavljala sa Džerardom Batlerom, Leonardom Dikaprijom, kao i sa sadašnjim dečkom Irine Šajk, Vitom Šnabelom.

U vezi s jednim rumunskim preduzetnikom Mateom Stratanom 2017. godine dobila je ćerku Šarlot (3). Danas živi i radi u Italiji, gde je prvi put otišla sa 15 godina kada je želela da se bavi modelingom.

Video: Glumica objavila seksi snimak, za 24 sata pogledan 29.600.000 puta

(Telegraf.rs)