Krio je da mu je žena trudna, sada se hvali da je postao otac: Ed Širan dao ćerki nikad čudnije ime

Slavni par Ed Širan i njegova partnerka Čeri su dobili svoje prvo zajedničko dete nakon dve godine braka

Ed Širan; Foto: Tanjug/AP

Engleski muzičar Edvard Kristofer Širan (29), poznatiji kao Ed Širan, i njegova supruga Čeri Siborn (28) dobili su svoje prvo zajedničko dete, ćerku Liru Antarktiku Siborn Širan.

Naime, muzičar je srećne vesti objavio na Instagramu, gde ga prati više od 30 miliona ljudi koji obožavaju njegovu muziku. On je prvo objavio fotografiju dečjih čarapica, a zatim se obratio svojim pratiocima.

- Prošle nedelje Čeri je rodila predivnu i zdravu devojčicu, koju smo nazvali Lira Antarktika. Potpuno smo zaljubljeni u nju, a mama i beba su odlično, svi smo oduševljeni. Nadamo se da ćete nam dati malo privatnosti sada. Šaljem vam puno ljubavi i videćemo se čim dođe vreme za to - napisao je Širan ispod objave.

Inače, supruga Ed Širana je u martu ove godine uslikana sa stomakom koji je izgledao kao trudnički, ali potvrde slavnog para nije bilo. Međutim, nedavno su objavili da čekaju prvo zajedničko dete, a sada se njihova ćerkica i rodila, pa su novopečeni roditelji presrećni.

Podsetimo, Ed i Čeri su se upoznali u školi, a zatim su nekoliko godina kasnije uplovili u vezu i brak. Čeri je trudnoću krila sve vreme tokom pandemije korona virusa, a karantin im je bio savršen izgovor da ne otkriju previše informacija u javnosti.

Širan je u avgustu 2019. rekao da se povlači na dve godine kako bi se posvetio porodici.

Osnivam život sa Čeri. Ne mogu sledećih 20 godina da budem na ulici i na turnejama, deca bi mogla da promene stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih - iskreno je rekao ponosni tata.

Video: Ed Širan jednom objavom rasplakao fanove širom sveta

(Telegraf.rs)