Tragedija: Jutjuber umro u 19. godini, imao je suprugu i dve ćerke

On i njegova supruga imali su svoj kanal "Cam and Fam" na Jutjubu, sa 1,2 miliona sabskrajbera

Lednon Kliford/Foto: Instagram/camandfam

Zvezda Jutjuba Lendon Kliford preminuo je 20. avgusta, potvrdila je njegova supruga i koleginica Kemrajn Kliford. Imao je svega 19 godina.

Jutjuber je pao u komu 13. avgusta, a njegova supruga potvrdila je ovu tužnu vest na Instagramu.

- 13. avgusta 2020. bio je Lendonov poslednji dan kada je bio najbolji otac i suprug kakav se može poželeti.

- Nakon što je šest dana bio u komi, preminuo je, a nekoliko njegovih organa biće donirano ljudima širom zemlje kojima su potrebni. Umro je spsavajući živote drugih - napisala je neutešna jutjuberova supruga i nastavila.

- Trebalo je da proslavi sledeći rođendan. Trebalo je da šeta sa kćerkama po otstrvu. Trebalo je da ostarimo i umremo zajedno. Nema reči kojima bih mogla opisati svoju bol. Sve što sada mogu da učinim je da stavim devojčicama do znanja koliko nas je voleo. Gleda nas sa neba i njegova svetlost će sijati kroz oblake kada ga potražimo tamo gore... Neka mirno spava... - poručila je.

- Takva je on bio osoba. Voljena, brižna, ljubazna i nežna. Bio je neverovatan suprug i najbolji otac kojeg su devojčice mogle poželeti. Beskrajno me rastužuje što nikada neće moći istinski da ga upoznaju - napisala je Lendonova majka, koja se takođe oglasila na društvenoj mreži.

Kako pišu strani mediji, Lendon je preminuo usled povrede mozga.

Kemrajn i Lendon su, nakon što je ona zatrudnela sa svega 16, 2017. godine, odlučili da pokrenu Jutjub kanal "Cam and Fam" i dokumentuju njihov život kao mladih roditelja. U međuvremenu, postigli su 1,2 miliona sabskrajbera i takođe dobili drugo dete.

Nažalost, sve se preokrenulo sada, kada je otac i suprug Lendon Kliford preminuo i njegova supruga je tragičnu vest saopštila na Instagramu gde je objavila potresnu sliku supruga iz bolnice.

Lednon i Kemrajn imali su dve devojčice, a njihov kanal na kojem su radili roditeljski blog bio je veoma popularan.

(Telegraf.rs)