Na Instagramu je nazivaju boginjom, a u realnosti "musavom lepoticom"

Glumica poreklom iz Rumunije izgleda fantastično u telu, ali u licu ne liči ni približno na ženu kakvom se predstavlja na Instagramu

Madalina Genea; Foto: Instagram/officialmadalinaghenea

Italijanska glumica poreklom iz Rumunije Madalina Genea (31) je rođena 8. avgusta 1988. godine, a sada je uslikana na plaži u Italiji u veoma seksi, ali neprepoznatljivom izdanju.

Naime, glumica je uslikana na Sardiniji u crnom bikiniju i tom prilikom je pokazala savršeno zgodno telo. Madalina ima veoma podignutu guzu, bujne grudi, kao i zategnut stomak i noge.

Duga kosa joj je puštena niz leđa i imala je bronzanu boju tena, a o njenom seksi telu maštaju mnogi muškarci.

Ono što je čudno jeste da Madalina u licu ne izgleda ni slično kao na fotografijama sa Instagrama. Na fotografijama na društvenim mrežama ima prefinjenu lepotu kao stare italijanske glumice, dok fanovi kažu da u realnosti izgleda kao "estradna pevačica" i da stalno izgleda "musavo".

"U licu kao da nije ista osoba", "Prezgodna, ali glava…", "Skroz drugačije izgleda u odnosu na Istagram", "Fotošopira lice mnogo", "Kao neka pevaljka", samo su neki od komentara fanova koji su joj videli fotografije koje nisu fotošopirane.

Madalinu prati glas savršene lepotice, ali svojim čestim pojavljivanjem na crvenom tepihu u prošlosti je dokazala da fotografije na društvenim mrežama itekako lažu.

Uprkos savršenim fotografijama, fanovi su voma razočarani što Madalina u stvarnosti ne izgleda poput lika koji je izgradila na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, britanski glumac Džerard Batler je navodno bio u vezi sa rumunskom lepoticom, a Batler i Genea koja je 17 godina mlađa od njega, su se upoznali u Dubaiju gde su zajedno snimali reklamu.

Nju su dovodili u vezu sa još jednim ljubiteljem manekenki, legendarnim glumcem Leonardom Dikaprijem, ali ta šuškanja nijedno od njih dvoje nikada nisu potvrdili.

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(I.T.)