Jezivo svedočenje sestre Amber Herd: Kuća je bila prekrivena krvlju, kao iz horor filma "Isijavanje"

Vitni Henrikez, sestra glumice Amber Herd, je danas dala izjavu na Višem sudu u Londonu i otkrila šta joj se sestra godinama poveravala

Džoni Dep, Foto: Tanjug/AP

Sestra slavne glumice Amber Herd (34) Vitni Henrikez tvrdi da je zajednička kuća Džonija Depa (57) i Amber Herd (34) koju su iznajmili u australiji bila prekrivena krvlju i da je izgledala kao scena iz horor filma "Isijavanje".

Glumica Herd je danas opet govorila na Višem sudu u Londonu i to je četvrti dan za redom u kojima prilaže dokaze protiv Džonija Depa, za koga tvrdi da je bio nasilan prema njoj tokom njihovog braka.

Njena sestra, Vitni Henrikez je pozvana posle Amber da da svoj iskaz kao svedok, a ona je opisala strašnu svađu koja se dogodila između njih 2015. godine u Australiji.

Henrikez kaže da ona nije bila sa njima u to vreme, ali da joj je Herd pokazala fotografije kuće koja je totalno prekrivena krvlju.

- Videla sam je kada je došla u Los Anđeles, plakala je dok mi je govorila šta se dogodilo tokom svađe. U to vreme nije krila da je suprug zlostavlja - započela je Vitni.

- Videla sam njene povrede, nije ih krila od mene. Njena usna je bila natečena i iskrivljena malo. Imala je neke odvratne ogrebotine po svojim ramenima, pa sam je upitala da li ju je sekao nožem - dodala je henrikez.

- Rekla je da su to posekotine od razbijenog stakla koje je letelo na sve strane nakon razbijenih staklenih flaša i čaša - dodala je.

- Rekla mi je da je on to veče pio i uzeo ekstazi, a onda ju je udarao. Dodala je da je tada pretrpela najviše nasilja od njega. U nekom trenutku je isekao prst i po zidu pisao krvlju – zaključila je ona.

Podsetimo, Dep tvrdi da je Amber isekla njegov prst tako što ga je gađala flašom i da je upravo ona ta koja je vršila nasilje u porodici.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(I.T.)