Glumica sa pokojnim Hitom Ledžerom ima devojčicu, a sada je na svet donela svoje drugo dete

Holivudska glumica je dobila dete sa Tomasom Kajlom, sa kojim se ranije verila u tajnosti

Mišel Vilijams; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Mišel Vilijams (39) rodila je svoje drugo dete, koje je dobila sa producentom Tomasom Kajlom (42) sa kojim se verila u tajnosti. Ponosi roditelji javnosti nisu otkrili pol detet, piše magazin "People".

Mišel ima jedno dete, ćerku Matildu (14), koju je dobila sa legendarnim glumcem Hitom Ledžerom koji je preminuo 2008., u 29. godini. Ona je ranije istakla da je u novom partneru Tomasu Kajlu pronašla istinsku ljubav, za kakvom je tragala još od veze s Ledžerom.

Mišel se u mladosti proslavila svojim angažmanom u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", a zatim je imala nekoliko sjajnih uloga u filmovima "Manchester by The Sea", "Blue Valentine", "My Week With Marilyn".

Mišel i Hit su bili zajedno od 2004. do 2007. godine kada je on preminuo od posledica predoziranja lekovima. Upoznali su se na snimanju filma "Brokeback Mountain", zaljubili se, počeli da se zabavljaju, a onda im se rodila i ćerka Matilda.

Tokom veze par je živeo u Bruklinu, ali u septembru 2007. godine odlučili su da se rastanu nakon tri godine ljubavi. Da bi stvar bila gora, 11. januara 2008. godine, Hit se predozirao lekovima u stanu, dok je Mišel s njihovom ćerkom bila u Švedskoj.

Raskid su prouzrokovali njegovi izlasci, žurke, zavisnost o tabletama za spavanje, konzumacija kokaina, što je Mišel veoma smetalo, posebno kada su dobili dete.

- Nikada nisam odustajala od ljubavi. Matildi stalno goovrim da me njen otac voleo pre nego što je moj talenat bio primećen. Zapravo o tome ne želim da pričam, ali šta ako tako mogu nekome da pomognem? Šta ako je neko ko je imao sličan put kao i ja, ko se borio koliko i ja, tražio koliko i ja, pronađe u mojoj priči nešto što će mu pomoći? - rekla je glumica svojevremeno.

- Nemojte se pomiriti s nečim što u vama stvara osećaj zatvora, zbog čega vam je teško ili vas povređuje. Ako ne osećate da je to ljubav, onda nije ljubav - izjavila je Mišel.

(I.T.)