Nema šanse da biste ikada pogodili koliko ova lepotica ima godina

Holivudska glumica je nakon dva meseca izolacije dan provela na plaži u Malibuu

Heder Grejem, Foto: Instagram/imheathergraham

Američka glumica, producentkinja i spisateljica Heder Grejem (50) je uslikana dok je šetala ulicama Los Anđelesa i na plaži u Malibuu.

Naime, glumica je pokazala svoje zategnute noge u cvetnoj haljinici i narandžastom kupaćem kostimu dok je išla ka plaži iz Los Anđelesa.

Ona je uživala u lepom danu uprkos pandemiji korona virusa i protestima pod nazivom "Black Lives Matter" koji se odvijaju u Kaliforniji.

Popularna glumica je nakon dva meseca izolacije izašla iz kuće i rešila da provede dan u blizini okeana, sunčajući se i šetajući po pesku.

50-godišnja glumica je imala veliki šešir i naočare za sunce, dok je šetala u ravnim papučama i haljinici za plažu, a kasnije se presvukla u beli bikini i pokazala savršen stomak, seksi noge i podignute grudi, na kojima bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Pre pandemije korona virusa Heder je bila na promotivnoj turneji svoje nove drame “The Rest Of Us”. Podsetimo, Heder se proslavila kada je imala 17 godina ulogom Meredes Lejn u tinejdžerskoj komediji “Licence To Drive” 1988. godine.

(I.T.)