Raskinuo sa 16 godina mlađom bombom, pa "odleteo" kod bivše: Njen osmeh mnogo govori

Skot Disik i Kortni Kardašijan su sve češće zajedno u javnosti, a nedavno su uslikani ispred jednog restorana u Los Anđelesu

Skot Disik i Kortni Kardašijan; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda emisije "Keeping Up With The Kardashians" Kortni Kardašijan (41) je s bivšim partnerom Skotom Disikom (37), s kojim ima troje dece, uslikana ispred jednog restorana u Los Anđelesu, što je bilo sasvim dovoljno da počnu da kruže priče da su se pomirili.

Naime, Kortni je sa Skotom i prijateljima bila na ručku ovog vikenda, a mnogi su počeli da nagađaju da je par pred pomirenjem, jer se nikada češće nisu viđali u javnosti, još od raskida.

Bivši supružnici se sve više druže nakon što je Skota pre nekoliko dana ostavila bivša devojka Sofija Riči (21), s kojom je bio tri godine u vezi i kojoj je konstantno davao luksuzne poklone.

Šuška se da je razlog raskida to što nije želeo da ide na odvikavanje, destruktivno ponašanje, kao i bliskost sa Kortni i decom.

Podsetimo, Kortni je Skota nedavno vodila na ručak zajedno s njihovom decom u Malibuu, a svi su izgledali da se sjajno zabavljaju i da su srećna porodica.

Skot Disik i Kortni Kardašijan; Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Tada su Sofija, ali i njihovi fanovi počeli da sumnjaju da su Kortni i Skot nešto više od bivših partnera koji zajedno odjajaju decu, jer je on pre nekoliko dana obasipao bivšu komplimentima da izgleda bolje nego ikada, što je sigurno zasmetalo Sofiji pa ga je ostavila.

Kortni i Skot su bili zajedno od 2006. do 2015. godine i za to vreme su dobili sina Mejsona (10), ćerku Penelopi (7) i sina Rejna (5).  2017. godine Skot se zaljubio u ćerku Lajonela Ričija, dok muzičar od samog početka nije odobravao njihovu vezu, iako je delovalo da je Sofija srećna sa njim.

Ona je nedavno odlučila da joj je dosta svega, pa je nakon tri godine veze ostavila Disika i krenula dalje. A da li između Skota i Kortni ima nešto više od prijateljstva, otkrićemo uskoro.

VIDEO: Điha, mama: Kloi Kardašijan vezala kolica svoje ćerke oko struka, pa džogirala

(I.T.)