Dženifer Aniston i dalje nosi verenički prsten koji je dobila od Breda Pita 1999. godine

Holivudski miljenici su konstantno tema svih medija, a strani mediji sada pišu da glumica i dalje nosi njegov prsten koji joj je poklonio pre više od 20 godina

Bred Pit i Dženifer Aniston; Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Bivši supružnici i holivudski glumci Dženifer Aniston (51) i Bred Pit (56) su pokrenuli tračeve da su ponovo zajedno nakon što su se sreli na dodeli "SAGA" nagrada u Los Anđelesu početkom godine.

Tom prilikom, on ju je uhvatio za ruku i nije je puštao, iako se ona kretala u drugom pravcu, a tada joj se video prsten koji joj je on poklonio. Ta fotografija se proširila društvenim mrežama neverovatnom brzinom i obožavatelji para ponovo su poželeli da se pomire.

Nekoliko meseci kasnije, strani mediji pišu da je Dženifer u tom trenutku na crvenom tepihu nosila verenički prsten koji joj je Bred dao još 1999. godine.

Kupio ga je za pola miliona dolara, a dizajnirao ga je Bred u saradnji sa Silvijom Damiani. Radio ga je po primeru minđuša, koje joj je prethodno kupio, a Džen je njima bila oduševljena i dan danas ga rado nosi.

Više od 20 godina kasnije, Dženifer ponosno s tim prstenom pozira na fotografijama, kao što je to činila i kad su se verili.

Osim na dodeli SAGA nagrada, Dženifer i Bred su se sreli i na dodeli Zlatnog globusa. Nagrada za najboljeg sporednog glumca u filmu “Once Upon a Time in Hollywood”, pripala je Bredu, a iz publike ga je srčano bodrila upravo Dženifer.

Strani mediji navode da je aplaudirala i bodrula ga i kad drugi nisu, ostala je da stoji na nogama dok je većina već sedela, a kamere su uspele da ulove i način na koji ga je gledala.

- Ona se topila. Šta god je govorio, njoj je bilo smešno. Između njih sigurno nečeg ima, bila je baš srećna zbog njegove nagrade - bio je samo jedan od komentara brojnih obožavatelja holivudskih glumaca.

Nedavno se šuškalo da će se bivši omiljeni holivudski par ponovo venčati u Meksiku.

Bred Pit i Dženifer Aniston; Foto: Guliver/Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation

- Želeli su da pošalju jasnu poruku da se jako vole i da njihova veza s vremenom postaje sve jača. Trebalo im je dugo vremena da skupe hrabrost da dopuste da ih zajedno snime, ali to se dogodilo i sada mogu sve da podignu na sledeći nivo - izjavio je njima blizak izvor za magazin "Heat".

Mislim da ona nikada nije prestala da ga voli, iako joj je slomio srce i ostavio je zbog Anđeline Džoli. Trebalo je puno vremena da mu oprosti sve, a opraštanje je veliki korak da bi se sve nastavilo dalje - otkrio je prijatelj.

Prema pisanju "Life & Stylea" par se priprema na to da svoju ljubav ponovno potvrdi venčanjem, i to na jednoj od plaža u meksičkom Kabuu.

- Bred sada najviše želi da se skrasi i živi srećno sa svojom srodnom dušom Dženifer - izjavio je izvor.

Žele da sve bude romantično i lepo. Venčanje će biti duhovno i sami će napisati svoje zavete - zaključio je izvor blizak paru nedavno u jednom intervjuu.

U galeriji isspod teksta pogledajte fotografije Dženifer sa prstenom koji joj je Bred Pit poklonio pre 21 godinu.

(I.T.)