Kameron Dijaz se odrekla glume zbog porodice, ali sada je donela novu odluku

Šuška se da bi se glumica uskoro mogla vratiti na bioskopska platna

Kameron Dijaz; Foto: Guliver/Theo Wargo/NBC/Getty Images

Američka glumica Kameron Dijaz (47) se pre šest godina povukla iz sveta glume, a jednom prilikom je rekla da ako se vrati, to će biti po njenim pravilima.

Ona je u poslednjem intervjuu za strane medije priznala da joj gluma ne nedostaje previše, ali iako je ranije odlučila da se povuče, sada nije ostavila utisak da je završila s glumačkom karijerom.

- Nikada neću reći nikada. Ni za šta to ne kažem - rekla je Kameron u poslednjem intervjuu, piše Daily Mail.

- Ne nedostaje mi gluma. Mislim da je u redu da sada reorganizujem život i da odaberem da želim da se vratim u svet glume, ukoliko to odlučim - dodala je.

Kada je odlučila da se povuče iz sveta glume, rekla je da više ne zna ko je.

Shvatila sam da više ne znam ko sam, a to je tako užasan osećaj. Odlučila sam da se ponovo upoznam i dođem sebi - poručila je Kameron pre nekoliko godina.

- Producenti joj stalno šalju razne ponude i scenarija, ali ona uopšte nije zainteresovana. Srećna je i ovako i uživa u slobodnom vremenu - otkrio je izvor blizak glumici.

Kameron Dijaz/Foto: Profimedia

Inače, ova holivdska zvezda je na samom početku 2020. godine iznenadila javnost objavom da je dobila ćerku Rediks sa suprugom, rokerom Bendžijem Madenom (40).

Mesecima se spekulisalo da glumica očekuje prinovu, ali je sve prošlo u tajnosti, jer ni ona ni njen suprug nisu želeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada je Kameron početkom januara objavila da je postala majka.

Kasnije je progovorila o majčinstvu i rekla: "Volim da budem majka. To je najbolji, najbolji, najbolji deo mog života".

Dodala je da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku.

 

Video: Povezivali su je sa Bredom Pitom, a ona je sada pobegla iz Holivuda

(I.T.)