Koja je '72. godište, a koja '92? "Moderna porodica" Sofije Vergare

Lepotica koju javnost obožava je pokazala obline u "mikro" bikiniju, podelila je sa pratiocima novu dozu porodičnih fotografija iz karantina

Foto: Instagram/sofiavergara

Kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara (47) je na Instagramu objavila seriju fotografija na kojima je pokazala svoju kuću, supruga, ali i svoje bujne obline u bikiniju.

Latino lepotica često podseća obožavatelje da ostanu kod kuće za vreme korona virusa, a pokazala je i na koji način ona provodi vreme zatvorena u svoja četiri zida.

Glumici uopšte nije loše, a pohvalila se kako je sa suprugom, glumcem Džoem Manganijelijem (43) organizovala piknik pored bazena za vreme karantina.

Objavila je nekoliko fotografija, a pokazala je i savršenu figuru u minijaturnom bikiniju, na pragu 48. godine.

"Preslatka", "Kakva guza", "Prelepa si", "O Bože, pa on je srećno oženjen čovek. Neću se ženiti dok ne pronađem takvu lepoticu", bili su samo neki od komentara ispod fotografija podeljenih na Instagramu.

Takođe, otkrila je i deo svoje luksuzne vile smeštene na Beverli Hilsu, koja ima ogromnu baštu sa letnjikovcem, roštiljem i bazenom, gde često prave razne zabave.

Džo Manganijeli je nedavno priznao da mu je bilo neprijatno da se upozna sa Sofijom jer je godinama bio opčinjen njenom lepotom.

Upoznali su se 2014. godine, venčali godinu kasnije, a danas su jedan od omiljenih holivudskih parova.

Latino lepotica je često u poslednje vreme objavljivala fotografije i video snimke iz mlađih dana, a na račun svog izgleda je dobila mnogo pozitivnih komplimenata.

Pozirala sa rođakom, pa bacila pratioce u rebus

Sofija je pozirala zajedno sa bratanicom Klaudijom Vergarom, a i ta fotka je privukla pažnju obožavatelja.

Stari model iz '72. i novi model iz '92 - napisala je Sofija.

Zvezda serije "Moderna porodica" se posle toga suočila sa nekoliko vrlo zanimljivih komentara.

"Bliznakinje", "Iz koje fontane mladosti si pila vodu", "Glasam za model 72", "Koja je koja? Iste ste"...

Video: Ovakva guza u karantinu: Ruska plivačica u bikiniju održava formu tokom izolacije

(I. T.)