Zbog 18 godina mlađeg muža je dobila nadimak kuguarka, a danas zbog njega ne skida osmeh s lica

Robin Rajt i Klemente Žiro su uslikani u dobrom raspoloženju dok su se vozili biciklima u Los Anđelesu

Robin Rajt i Klemente; Foto: Profimedia

Holivudska glumica i zvezda serije "Kuća od karata" (House of Cards), Robin Rajt (54) je snimljena dok je u društvu svog mlađeg supruga Klementea Žiroa (36) uživala u vožnji biciklom pustim ulicama svoje četvrti u Los Anđelesu.

Glumica koja za sobom ima mnoštvo serija i filmova, a među prvim koje su je proslavile bila je uloga u "Santa Barbari", pre dve godine u tajnosti je izrekla svoje treće sudbonosno da 18 godina mlađem Klementeu. 

Za uživanje u zajedničkoj vožnji je odabrala ležernu kombinaciju, a pogled je sakrila iza sunčanih naočara. Zaštitnu opremu, za koju se ovih dana odlučuju njene brojne kolege, masku i rukavice, nije nosila sa sobom.

Robin i Klemente su u vezi od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću "Yves Saint Laurent" dala joj je nadimak "žene kuguarke" ili žene koje vole da izlaze s mnogo mlađim muškarcima.

Robin je ovo treći brak, a tajna ceremonija venčanja je održana u jednom francuskom selu.

Glumica je pre Klementea bila u braku s kolegom Šonom Penom, i to od 1996. do 2010. godine, a bivši supružnici su roditelji 29-godišnje kćeri Dilan i 26-godišnjeg sina Hopera.

Pre njega bila je venčana s pokojnim glumcem, zvezdom američkih sapunica Dejnom Viterspunom, od 1986. do 1988. godine.

Video: Šeron Stoun ponovo na aplikaciji za upoznavanje, a evo šta glumica očekuje od budućeg partnera
Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

(I.T.)