Snimak vrele španske glumice za 24 sata pogledan 29.600.000 puta: Svaki muškarac će razumeti zašto

Lepa i mlada glumica Ester Ekspozito je kraljica Instagrama

Zvezda serije "Elite", mlada glumica Ester Ekspozito (20) je postavila video snimak na Instagramu i sa njim srušila sve rekorde.

Naime, ona u novom Instagram videu igra uz pesmu "El efecto" i za manje od 24 časa je dobila preko 8 miliona lajkova.

Zvezda nove „Elite“ serije koja se prikazuje na Netfliksu nastavlja da se promoviše na Instagramu i postiže odlične rezultate.

Video je za 24 časa skupio 29,6 miliona pregleda i 8,7 miliona lajkova. Poslednjih meseci broj pratioca i lajkova je naglo porastao na njenom profilu, zahvaljujući popularnosti koju je postigla zbog pomenute serije.

Mnogi njeni postovi su prešli preko 2 miliona lajkova, dok neki dostižu i do 5 miliona. Ona trenutno ima 18, 2 miliona pratilaca na Instagramu, a njena popularnost i dalje raste.

Ispod video snimka je napisala:

- Idemooo nedelja veče - glasio je opis.

Ester je rođena 26. januara 2000. godine u Madridu. Dobila je pohvalu za njenu ulogu Karle Roson Kaleruega u seriji „Elite“ koja se trenutno pušta na Netfliksu, a 2013. i 2015. godine je dobila nagradu za najbolju glumicu u španskom teatru.

U seriji Elite ona igra od 2018. godine, igraće i u „Someone has to die" koja će se snimati 2020. godine kada prođe pandemija korona virusa.

(I.T.)