Vinona Rajder i Penelope Kruz stale u odbranu Džonija Depa: On nije nasilnik

Glumice će svedočiti na sudu u Depovu korist

Džoni Dep/Foto: Tanjug/AP

Holivudske zvezde Penelope Kruz (45) i Vinona Rajder (48) stale su u odbranu glumca Džonija Depa (56), koji se već duže vreme povlači po sudskim ustanovama sa bivšom suprugom i glumicom Amber Herd (33).

Drama bivših supružnika ne prestaje, a sada su u odbarnu svog kolege stale i Vinona i Penelope, navodeći kako ga one ne vide kao nasilnika i kako im je to, jednostavno, nezamislivo.

Podsetimo, Dep je podeo tužbu protiv bivše supruge Amber Herd, u kojoj ju je tužio za klevetu nakon što je u velikom intervjuu za "Washington Post" predstavila sebe kao žrtvu porodičnog nasilja i zlostavljanja.

Glumice će, nakon što su potpisale izjavu, svedočiti na sudu u Depovu korist.

- Svesna sam da je Amber Herd poslednjih nekoliko godina u javnosti optuživala Depa za porodično nasilje, ali iz mog iskustva sa Džonijem, nikako to ne mogu da povežem sa njim. Nikoga ne želim da nazovem lažovom, ali ne verujem da su te užasne optužbe koje mu se pripisuju istinite. Posebno me to uznemiruje jer ga poznajem isto toliko dobro kao i Amber - napisala je Vinona u svojoj izjavi koja se nalazi u sudskim dokumentima, prenosi "People".

Vinona Rajder/Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Vinona i Džoni Dep bili su zajedno četiri godine i ovo nije prvi put da staje u Depovu odbranu. Njih dvoje su počeli vezu 1990. godine, a verili su se pet meseci kasnije. Iako su mnogi čekali da odu pred oltar, došlo do raskida.

- Ja ga znam kao dobrog i brižnog dečka koji se veoma zaštitnički ponaša prema onima koje voli - izjavila je Vinona ranije.

Penelope Kruz/Foto: Tanjug/AP

Takođe, i Penelope ima sličan stav za svog kolegu i dobrog prijatelja kojeg poznaje dugi niz godina. Imala je samo 19 kada je upoznala Džonija.

- Od tada je prošlo mnogo godina, ali mogu da kažem da, osim što smo snimili tri filma, on je ostao moj veoma dobar prijatelj. Oduvek sam bila impresionirana njegovom ljubaznošću, britkim umom i talentom, te naočitim smislom za humor - navela je glumica.

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(B. B.)