Zaradio je 110 miliona dolara zbog uloge Harija Potera, a danas se oseća krivim zbog jedne stvari

Glumac je sa samo 12 godina postao velika zvezda

Danijel Redklif/Foto: Guliver/Getty Images for Turner

Danijel Redklif (30) najpoznatiji je po ulozi Harija Potera kojom je zaradio 110 miliona dolara, a danas ističe kako oseća krivicu što je bio toliko uspešan kao dečak.

Glumac je zvezda još od svoje 12. godine zahvaljujući filmovima o Hariju Poteru, a poslednji je film o ovom junaku snimio 2011. godine.

- Deo mene će uvek razmišljati o tome da kada uđem u salu za probe, svi će misliti da sam tu zbog Harija Potera i biće većinski u pravu - rekao je.

- Imao sam ludu sreću i mislim da zbog toga osećam krivicu, jer sam imao priliku da iskusim nešto toliko divno dok sam bio mlad - dodao je Redklif.

Iako je bio zvezda, teško se nosio sa svim tim reflektorima i u jednom momentu je našao izlaz u alkoholu, koji je prestao da konzumira 2010. godine. Bilo mu je čudno što tako mlad mora na odvikavanje, ali mu je sada, naravno, drago da je to učinio.

- Nisam bio zadovoljan onim što sam postao i počeo sam da paničim šta će biti sa mnom kada se sve bude završilo - rekao je glumac.

Danijel je inače u vezi sa američkom glumicom Erin Darke od 2013. godine. Upoznali su se na snimanju filma, a svoju vezu uspešno kriju od očiju javnosti.

(Telegraf.rs)