7 najdramatičnijih objava trudnoće ikada: Kako su slavne žene rušile internet

U skladu sa pravilima šou biznisa, mnoge poznate dame smislile su originalne načine da objave lepe vesti

Keti Peri je 4. marta 2020. otkrila da je trudna - u novom spotu, Printskrin: Youtube/Katy Perry

Većina žena bi kada sazna za trudnoću pozvala svoje voljene ili postavila nešto slatko na Fejsbuk, da objave radosnu vest . Ali, poznate dame to ne rade tako.

Poslednjih godina one su prestale da obaveštavaju tabloide o svom stanju i počele same da obznanjuju da su trudne na vrlo čudne načine, piše CNN.

Evo sedam najdramatičnijih objava trudnoća slavnih:

Keti Peri

Keti Peri i Orlando Blum čekaju svoje prvo dete, a pevačica je to objavila u svom najnovijem video spotu. U videu za "Never Worn White" Kejti nosi belu haljinu i gladi svoj trudnički stomak.

- Vidi nas za 60 godina sa punim porodičnim stablom - peva ona u jednom od stihova pesme.

Pevačica je takođe na urnebesan način potvrdila trudnoću na Instagramu uživo kada je kameru okrenula ka svom stomaku, vrisnula i rekla: "Pa, mislim da je to to."

Kardi Bi

Kardi Bi objavila je na originalan način svoju trudnoću u  epizodi „Saturday Night Live“ u aprilu 2018. godine.

Prekrila je trudnički stomačić tokom svog prvog izvođenja te večeri, ali ga je dramatično otkrila u svom drugom setu dok je pevala "Be Carful" (Budi oprezna).

Kamera je uhvatila nakon pesme kako uzvikuje: "Konačno sam slobodna!"

Bijonse

Bijonse je najavila svoju trudnoću na sebi svojstven način: - seksi fotografijom.

U februaru 2017. godine superzvezda je na Instagramu objavila trudničku fotografiju kako bi objavila radosnu vest.

- Želeli bismo da podelimo našu ljubav i sreću. Dvaput smo blagoslovljeni. Neverovatno smo zahvalni što će se naša porodica uvećati blizancima, i zahvaljujemo vam se na lepim željama. Karterovi - napisala je uz fotografiju.

Bijonse, Foto: Profimedia

Kasnije te godine, Bijonse je objavila sličnu fotografiju na kojoj je prikazana u gusto nabranoj ljubičastoj haljini, sa plavim velom, kako u naručju drži svoje dve bebe ispred cvetnog slavoluka.

Kajli Džener

Nakon što se više meseci nije oglašavala i reagovala na glasine da je trudna, Kajli  Džener je u februaru 2018. godine otkrila da je rodila devojčicu.

Ona i reper Trevis Skot objavili su to putem emotivnog  videa pod nazivom „To Our Daughter“ (Našoj ćerki), koji je pokazao intimne detalje iz njenog života tokom prethodnih devet meseci.

Kajli se takođe izvinila svojim fanovima "što ih je držala u mraku" i opisala trudnoću kao „najlepše, osnažujuće iskustvo koje menja život“.

Kjara

Ako neko zna kako trudnoća izgleda fotogenično, to je Kjara.

Pevačica je 30. januara na Instagramu objavila da ona i njen suprug, napadač NFL-a Rasel Vilson, očekuju još jednu bebu.

Objavila je svoju fotografiju  sa ostrva Terks i Kejkos na kojoj se vidi veliki trudnički stomak.

"Broj 3", napisala je uz fotografiju.

Ejmi Šumer

Nisu samo pevačice te koje dramatično objavljuju vesti o svojoj trudnoći.

U oktobru 2018. Ejmi Šumer objavila je na Instagramu foto-montažu na kojoj su na tela Megan Markl i princa Harija dodate glave nje i njenog supruga Krisa Fišera.

Komičarka je svoje obožavaoce poslala na Instagram stranicu bivše dopisnice CNN-a  iz Bele kuće Džesike Jelin,  gde je vest zvanično objavljena u Instagram pričama.

Grajms

Naravno da je Grajms objavila svoju trudnoću futurističkom fotografijom. Kada je prvi put objavila svoju sliku sa hologramskom refleksijom bebe u stomaku, fanovi nisu bili sigurni da li se šali ili je ozbiljna.

Kanadska pevačica kasnije je potvrdila da je trudna i da prolazi kroz težak period.

(V. N.)