Sa 16 se udala za glumca iz "Zelene milje": Sad ga u tužnom pismu moli da više ne ženi maloletnice!

Kortni Stoden i Dag Hatčison su se rastali nakon devet godina braka, a ona je najavila knjigu u kojoj će reći sve o njihovoj vezi, a zatim se slikala gola za Instagram

Dag Hatčison u "Zelenoj milji", Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Stoden (25) i glumac Dag Hatčison (59) podigli su puno prašine 2011. godine kada su se venčali. Ona je u to vreme imala 16 godina, a on 50.

Par se zvanično razveo 3. marta 2020. godine, a Stodenova je odmah nakon razvoda na svom profilu na Instagramu podelila emotivnu poruku.

- Danas je 3. mart 2020. godine i danas sam zvanično razvedena od glumca Daga Hatčisona. Ovo je emotivan dan za mene. Samo Bog zna kako se on oseća, ali mogu vam reći da je ovo bolje za oboje - počela je Kortni.

- Gledam ovu sliku i osećam se maksimalno iskorišćeno. Bila sam uplašena i konstantno verbalno zlostavljana tokom čitavih 10 godina braka, zato što sam u tom trenutku bila dete, a on je imao 50 godina kada smo se venčali, ali sada sam žena i vreme je da skupim hrabrost i da progovorim o ovom pitanju - započela je ona.

- Osećala sam se potpuno zarobljeno, izmanipulisano i u to vreme napušteno od strane odraslih, odrastajući u takvom okruženju, to je postalo usamljeno i mračno mesto. Ali sačekajte moju knjigu... - dodala je.

- A za Daga...Uvek ću te voleti, ali ću uvek biti i ljuta na tebe. Ostavio si me - dete u meni se oseća zbunjeno. Ove stvari ću prevazići. Želim ti dobro - nastavila je.

Kortni i Dag, Foto: Profimedia

- Ali, molim te, nemoj nikada više da uradiš ovo nekoj maloletnici. Nije u redu, čak i ako se roditelji slože. Sačekaj adekvatno vreme pre venčanja. Deca nisu na tvom nivou. Uvek ću te voleti bez obzira na sve. Budi bolji, kao što ću i ja - napisala je Kortni na svom Instagram profilu.

Par se mirio i svađao nekoliko puta tokom svog turbulentnog braka, a Stoden je otkrila da je 2016. godine imala spontani pobačaj.

Međutim, Dag je otkrio da su slagali da je Kortni bila trudna, a nekoliko meseci nakon toga pobacila, kako bi zaradili novac.

- Nisam ponosan da to priznam, sramota je to što smo uradili. Mislim da je na neki način bilo veoma nemoralno - rekao je.

- Bilo je vrlo nepošteno prema ljudima koji su iskreno patili zbog pobačaja. Ali u tom trenutku bili smo potpuno slomljeni i bez novca - dodao je.

On tvrdi da je lažna trudnoća bila ideja njegove tadašnje žene, iako je rekao da ne krivi nju.

- Želela je da ubedi javnost da je trudna, da bismo bili plaćeni za intervjue i možda rijaliti šou - rekao je Dag.

- Sve je bilo u vezi s preživljavanjem. Sve je to bio način da se iznajmi stan, plate računi. To je bio očaj. Bio sam saučesnik. Osetio sam da u to vreme nije bilo drugog izbora da preživim...Nismo razmišljali o posledicama, budućnosti - rekao je u nedavnom intervjuu.

Kortni se nadavno slikala potpuno gola i izazvala lavinu komentara i lajkova. Samo na ovoj objavi je imala preko 12.000 lajkova.

(I.T.)