Lejdi Gaga potvrdila vezu: Pevačica u naručju novog dečka, a tek da vidite kako je gleda...

Lejdi Gaga je objavila fotografiju sa novim dečkom na svom Instagram profilu

Lejdi Gaga sa dečkom, Foto: Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga (33) je uslikana na terasi svoje vile sa misterioznim muškarcem, a sada je objavila njihovu zajedničku fotografiju kako mu sedi u krilima i time potvrdila da su u vezi.

Strani mediji pišu da je reč o Majklu Polanskom, bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor preduzeća "Parker Group", koje je u vlasništvu jednog od osnivača Fejsbuka Šona Parkera (40).

Lejdi Gaga sa dečkom, Foto: Instagram/ladygaga

- Dobro smo se zabavili u Majamiju. Volim sve svoje male monstrume i fanove. Najbolji ste - napisala je Gaga u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrljaju novog izabranika.

Lajkovi i pozitivni komentari su "pljuštali" sa svih strana, a za manje od 10 sati, fotografija je skupila više od dva miliona lajkova. Kako je  fotorafiju objavila na Instagramu, javno, mogi smatraju da je ona u ozbiljnoj vezi.

Ipak, bilo je i razočaranih fanova koji su se nadali da će pevačicin odnos s Bredli Kuperom prerasti u nešto više, kao što se šuškalo tokom snimanja njihovog filma "A Star Is Born".

- Ne mogu da verujem. Sve vreme sam se nadala da Bredli i Lejdi skrivaju svoju vezu, a sada se pojavi s nekim anonimnim - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Ona se inače, u nedelju uveče, pojavila sa Majklom na Superboulu gde je uživala na nastupu Šakire (43) i Dženifer Lopez (50).

Gagu su s Polanskim prvi put videli u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Anđelesu na proslavi Parkerovog rođendana.

- Majkl je stvarno jako pametan dečko, ozbiljan je. Ljudi pričaju da ih je upoznao Šon Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Šon je povodom svog rođendana organizovao zabavu u svom domu u Los Anđelesu u decembru, a Gaga i Majkl su bili tamo - rekao je izvor za strane medije.

Video: Irina Šajk definitivno sama, da li je Lejdi Gaga zaista preotela Bredlija Kupera?

(Telegraf.rs)