Ćerka Džonija Depa prošetala gole grudi, a ispod providne haljine od čipke ni gaćice se ne vide

Lili nije nosila brushalter, pa su ispod čipkaste haljine, svi videli njene gole grudi

Foto: Tanjug/AP

Ćerka proslavljenog glumca Džonija Depa i glumice Vanese Pardi, mlada manekenka i glumica Lili Rouz Dep na sinoćnoj, 73. dodeli BAFTA nagrada u Londonu pojavila se u provokativnoj haljini koja je više otkrila, nego pokrila.

Lili je na crvenom tepihu blistala u kreaciji, crnom čipkastom kombinezonu, preko koga je imala skroz providnu haljina, a kako nije nosila brushalter, svi su imali priliku da gledaju gole grudni Depove naslednice.

Lili verovatno ni gaćice nije nosila, Foto: Tanjug/AP

Dok je pozirala na crvenom tepihu, ona je osim golih grudi pokazala i gaćice u krem boji, koje su se jasno videle ispod providne haljine koja je pratila njenu liniju tela.

Nema sumnje da Depova i Vanesina ćerka odlično izgleda u smeloj kreaciji iako pojedini smatraju da je njena odevna kombinacija ipak bila neprikladna za crveni tepih, te da je mnogima bilo neprijatno u Lilinoj blizini.

Lili Rouz Dep, Foto: Tanjug/AP

Na dodeli BAFTA nagrada apsolutni pobednik bio je film "1917" Sema Mendeza, koji je osvojio ukupno sedam nagrada od devet za koliko je nominovan, "1917" dobio je nagradu za kinematografiju, dizajn produkcije, vizuelne efekte i zvuk, a pobedio je i u glavnoj kategoriji za najbolji filmSem Mendez proglašen za najboljeg reditelja, čime mu je data velika prednost u trci za Oskara.

Nagradu za najboljeg glumca osvojio je Hoakin Finiks za svoju interperetaciju Džokera u istoimenom filmu. "Džoker" je nagrađen sa još dve BAFTA maske - za originalnu muziku i kasting.

Hoakin Finiks, Foto: Tanjug/Invision/AP

Nagrada za sporednu mušku ulogu data Bredu Pitu ("Bilo jednom... u Holivudu"), a kako Pit, zbog "porodičnih obaveza", nije došao u London, nagradu je umesto njega preuzela Margo Robi koja je pročitala i njegovu poruku.

Rene Zelveger osvojila je nagradu za najbolju glumicu. Ona je prošle godine oduševila i publiku i kritičare svojom interpretacijom Džudi Garland u filmu "Džudi".

Zlatna maska za najbolju sporednu glumicu data je Lori Dern za film "Priča o braku". Lora Dern takođe je nominovana za Oskara, a već je za isti film osvojila Zlatni globus.

Lora Dern, Foto: Tanjug/Invision/AP

Najbolji kostimi nošeni su u filmu "Male žene", dok se u film "One su bombe" (gde su Šarliz Teron i Nikol Kidman promenile lične opise) može pohvaliti najboljom šminkom.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(Telegraf.rs)