Očajnički govor verenika Džej Lo će vas dovesti do suza, i Karleuša komentarisala hit snimak (VIDEO)

On je tim povodom na Instagramu objavio snimak koji je postao viral na društvenim mrežama

Slavni bejboz igrač Aleks Rodrigez (44) verovatno je jedan od najsrećnijih muškaraca na svetu, pošto pored sebe ima Dženifer Lopez (50) koju je u martu 2019. verio džinovskim dijamantom i sa kojom će uskoro stati na "ludi kamen".

Slavni par rođenendane slave u tri dana razlike - Dženifer 24. jula, a Aleks 27. jula. s tim u vezi, prethodni dani za njih su bili puni radosti i žestokog slavlja, a kada se na sve to doda i turneja na kojoj je Dženifer - za Aleksa je to baš previše.

On je tim povodom na Instagramu objavio snimak koji je postao viral na društvenim mrežama, a pored kog je komentar sadžine smajlija koji plaču od smeha ostavila i domaća pop zvezda Jelena Karleuša.

Džej Lo i Aleks, Printskrin: Instagram/jlo

- Znači, Dženifer je odradila 28 šoua za oko 58 dana. Ima još dva, ovde, u Majamiju... Sinoć, za njen rođendan, bio je jedan baš veliki, njen 50. rođendan. Plesao sam oko sat vremena i 7 minuta... - rekao je Aleks, a onda je napravio "dramsku pauzu".

Poklon koji je Arod poklonio Džej Lo za 50. rođendan, Foto: Profimedia

- Nisam mogao da se pomerim iz kreveta večeras! Hladio sam se ledom. Istezao. Masirali su me. Para. Sauna. Pio sam kafu ceo dan. Pravi sam nered! A ona, izašla je na scenu, "razvalila" Majami. Ubila je! Kao da je spavala 10 sati. Da li sam ja jedini koji više ne može da se oporavi? Da li je tvarno s*anje stariti ili šta? - završio je Aleks.

Snimak, koji možete pogledati na početku teksta, na njegovom Instagram profilu pogledalo je preko 1.100.000 ljudi, za sada, i svima je apsolutno smešan.

Džej Lo je, inače, prekinula koncert kako bi Arodu čestitala rođendan, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

(I.C.)