Skandal kod Bekamovih: Nakon dramatične priče o Dejvidovoj starijoj sestri, mlađa zbog nasilja završila u policiji!

Sestre Dejvida Bekama ne žive najmirnijim životom, a jedna navodno uopšte ne oseća bogatstvo koje poseduje njen brat

Dejvid Bekam, Foto: Profimedia/Mega Agency

Velikom Britanijom je kao prasak odjeknula vest da starija sestra Dejvida Bekama živi u nemaštini, dok se fudbaler razmeće bogatstvom i milionima!

Međutim, nakon jednog skandala usledio je i drugi, pošto je njegova mlađa sestra Džoan završila u policiji, pošto ju je bivši partner Kris Doneli prijavio zbog navodnog fizičkog zlostavljanja.

Džoan je saslušana u policiji pošto je Kris rekao kako ga je daljinskim upravljačem pogodila u glavu.

Međutim, nikakav pravni proces protiv Bekamove nije započet.

- Počela je rasprava sa Džoan. Okrenuo sam se i pogođen sam u lice sa daljinskim upravljačem. Bio sam iznenađen, ali u trenutku kada se to desilo otišao sam - rekao je Kris za "The Sun".

Dejvid sa sestrom Džoan, Foto: Profimedia

Kako je objasnio, nakon toga je imao 45 propuštenih poziva od Džoan, posle čega je kontaktirao policiju i prijavio uznemiravanje. Nakon što su službena lica videla Krisovo "crno oko", navodno je bio usmeren na to da prijavi napad.

Džoan i Kris imaju zajedničko dete, a svađa koja je dovela do toga da Džoan završi u policiji navodno je počela tako što je ona tvrdila da ju je Doneli varao.

Podsetimo, priča koja se o drugoj Dejvidovoj sestri pojavila u javnosti šokirala je sve. Ono što je ljude ostavilo u neverici jeste činjenica da Dejvid ima milione, a da njegova starija sestra Lin Georgina Bekam živi od toga što prodaje staru dečju garderobu.

VIDEO: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs)