Džim Keri nakon velike tragedije koja ga je zadesila u vezi sa 22 godine mlađom devojkom (FOTO)

Glumac se sa 22 godine mlađom devojkom pojavio na dodeli Zlatnih globusa

Džim Keri i Ginger Gonzaga, Foto: Tanjug/AP

Glumac Džim Keri (56) je na dodelu Zlatnih globusa na Beverli Hilsu došao sa dve decenije mlađom devojkom, glumicom Ginger Gonzagom (34).

Nakon tragične smrti glumčeve bivše devojke Katrione Vajt i teških optužbi njene porodice - da je on kriv zbog njenog predoziranja lekovima, Džim se zaljubio u mlađu kolegnicu kojoj je jedna od zapaženih uloga bila u komediji "Ted".

Par je izgledao srećno i zaljubljeno na crvenom tepihu, a dok su pozirali fotoreporterima nisu skidali osmeh sa lica.

Džim Keri sa novom devojkom, Foto: Tanjug/AP

- Ginger je zaista neverovatna žena, veliki je glumački talenat i fantastična je devojka. Srećan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav - rekao je glumac za američki "Extra".

Podsećamo, Džimova bivša devojka Katriona pronađena je mrtva u svom stanu u Los Anđelesu u junu 2015. godine, a do smrti je došlo zbog predoziranja lekovima.

Džim Keri s anovom devojkom, Foto: Tanjug/AP

Keri i njegova bivša raskinuli su samo nekoliko dana pre njenog samoubistva, a Katrionina porodica optužila je glumca za njenu smrt.

Majka preminule glumice rekla je da je Džim nabavljao Katrion lekove bez recepta iako mu je spominjala da njena ćerka razmišlja o samoubistvu i da se bori sa hroničnom depresijom. Katrionini roditelji podneli su tužbu protim Džima, ali je optužba odbačena.

Džim Keri sa tragično nastradalom bivšom devojkom, Foto: Profimedia/AKM-GSI

VIDEO: I bosonoga u pidžami, Džej Lo je ribetina

(Telegrfa.rs)