Oglasila se Aviciijeva tajna devojka! Objavila potresno pismo, a slike slavnog di-džeja i njenog sina rasplakale su svet (FOTO)

- Imala sam naviku da ti pričam kako se Luka nikada neće sećati života bez tebe. Sada se ja nadam da će se sećati njegovog života sa tobom. Biću tu da ga podsetim - poručila je Tereza

Švedski muzički producent i najplaćeniji di-džej na svetu Tim Bergling , poznatiji kao Avicii, pronađen je mrtav 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana.

Porodica, prijatelji, fanovi, pa čak i oni koji to nisu bili doživeli su šok kada su čuli tužnu vest, a dokaz toga koliko je bio voljen jeste i taj što se nekoliko hiljada ljudi odmah okupilo u centru Stokholma, gde su uz njegove hitove đuskali i pevali, i na taj način mu odali počast.

Od njegove smrti na društveni mrežama njegove bivše devojke delile su njihove zajendičke fotografije uz koje su pisale potresne poruke, ali se Aviciijevim fanovima to nije dopalo, jer tvrde da ga nisu volele već da preko njegove smrti žele pažnju.

Međutim, sada se oglasila devojka Tereza Kačerova, model sa kojim je Avicii bio u velikoj, ali tajnoj ljubavi.

Tereza je na Instagram postavila otvoreno pismo, u kojem je otkrila da su planirali da imaju zajedničku decu. Za vreme koje su proveli zajedno, Avicii je bio očuh njenom sinu Lukasu, čemu svedoče i njihove zajedničke, nežne fotografije.

- Dragi Tim, prethodne dane provela sam čekajući da se probudim, čekajući nekoga ko će mi reći da je ovo bolesna šala, grozna greška. Mislim da sada znam da te više nikada neću videti" - počela je Tereza.

- Imala sam naviku da ti pričam kako se Luka nikada neće sećati života bez tebe. Sada se ja nadam da će se sećati njegovog života sa tobom. Biću tu da ga podsetim. Pokazaću mu...

- Svaki put kada pomislim na nešto što nismo dovršili osetim bol u svom srcu. Nikada nismo završili Hari Poter maraton - ostao nam je još jedan - nikada nisi video kako se rastopim kada Snape umre. Nikada nisam prestala da te uveravam da ime naše ćerke mora biti Serafina. Nikada nisi završio svoju tetovažu na ruci na kojoj bi sa unutrašnje strane bilo lice koje bi ličilo na moje... - potresne su reči lepe Tereze.

- Bila sam posvećena tome da našu vezu držim u tajnosti zato što sam želela da bude NAŠA i samo naša, i da niko ne učestvuje u tom ludilu. Ali, mislila sam... Kada podelim to sa svetom, biće onda kada budem nosila naše dete. Oh, kako je taj plan bio loš... - napisala je Tereza, a onda je otkrila koje su bile poslednje reči koje je čula od Aviciija.

- Zvala sam te bebica anđeo... Poslednje reči koje si mi izgovorio bile su: "Volim te. Pa, volim te. Kao što ti voliš Meksičku koka-kolu."

Kompletno pismo lepe Tereze pogledajte ispod.

(I.C.)