Poznata glumica umrla dan nakon sahrane roditelja i sestre koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

Vraćali su se sa Božićnog odmora, a onda im se desila stravična nesreća na putu do kuće

Poznata australijska glumica Džesika Falkholt bila je u automobilu sa svojom porodicom kada su krajem decembra doživeli tešku saobraćajnu nesreću.

Majka i otac, Vivijan i Lars, na mestu su stradali, dok su se ona i sestra borile za život. Međutim, njena sestra Anabel (21) preminula je u bolnici, a Džesika, koja je bila na aparatima, dan nakon sahrane svojih roditelja i sestre sa istih je isključena.

Bivši prvi čovek Holivuda dobio šamare usred restorana! (VIDEO)

Džesika (30) je sve vreme bila u komi, a odluka da se glumica skine sa aparata koji su je održavali u životu doneta je od strane članova porodice. Kako prenose strani mediji, lobanja joj je bila znatno oštećena, zbog čega je i došlo do takve odluke.

Porodica je stradala kada se nakon Božića vraćala sa odmora, a nesreća se dogodila na jednom autoputu. Vozač koji je bio u drugim kolima prilikom sudara, preminuo je u međuvremenu.

Džesika je igrala u serijama "Home and Away", a nedavno je snimila film "Harmony" koji bi u bioskopima trebalo da se ppojavi naredne godine. Popularnost je stekla u filmu "Black mirror".

(Telegraf.rs)