Sve bi bilo drugačije! Kejt Vinslet otkrila koji holivudski lepotan je trebalo da igra u "Titaniku" umesto Leonarda Dikaprija!

Studio je insistirao da ulogu Džeka odigra drugi poznati glumac, ali je Kameron istrajao i rola je na kraju pripala Dikapriju

Kada vatrenim fanovima filma "Titanik" pomenete scene u kojima se pojavljuju Džek i Rouz, kreću potoci suza, i troše se čitava pakovanja maramica, ali sad, zatvorite oči, i u glavnoj ulozi, umesto Leonarda Dikaprija, zamislite Metjua Mekonahija.

Džejms Kameron konačno priznao zašto je Dikaprio MORAO da umre u "Titaniku" i kako je u originalu želeo da ubije Džeka! (VIDEO)

Da, Mekonahi je bio prvi izbor za ulogu Džeka, i na prvobitnoj audiciji za film, Kejt Vinslet je dijaloge vežbala upravo sa Metjuom.

Ono što je sigurno, "Titanik" bi bio sasvim drugačiji sa Mekonahijem...

- Bila sam na audicija sa Metjuom, bilo je fantastično! Prvi put to javno kažem! Ali to jednostavno ne bi bila ta cela Džek i Rouz, Kejt i Leo, stvar - ispričala je Kejt Vinslet u emsiji Stivena Kolberta i dodala da je studio želeo da ulogu Džeka tumači Metju Mekonahi, ali je reditelj Džejms Kameron insistirao da uloga pripadne Leonardu Dikapriju, i tako je na kraju bilo.

(Telegraf.rs)