Rijana se u košulji pojavila na žurki u Njujorku, a od onoga što je imala na nogama niko nije ni primetio koliko se ugojila (FOTO)

Zbog jednog detalja koji je imala na sebi oko Rijaninog ukusa lome se koplja

Jedna od najvećih pop-zvezda na svetu, Robin Rijana Fenti poznatija kao Rijana, oduvek je privlačila pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem i ineresantnim modnim kreacijama kojima se izdvajala od drugih svetski poznatih ličnosti.

Kim Kardašijan drastično smršala, a kada vidite kako joj izgleda zadnjica shvatićete zašto je ovaj stajling totalni promašaj (FOTO)

Koliko uticaja Rijana ima u svetu govori i činjenica da stvari sa njenim imenom nestaju brzinom svetlosti, pa ne čudi što je nedavno, kao dizjanerka modela patika "Fenty x Puma Creeper" dobila nagradu "Cipele godine".

Viktorija Bekam prošetala gradom zakopčana do grla, a kada su joj sevnule bradavice, nema ko nije zanemeo (FOTO)

Međutim, ovaj put Rijana je šokirala sve prisutne kada se pojavila na jednoj žurki u Njujorku, u crno-sivoj košulji, sa sivim kačketom, i...čudnim cipelama na nogama. Zapravo, cipelama sa najlonom, iliti plastičnom kesom sa cipelama.

Oskarovka otkrila: Morala sam da stojim gola s drugim ženama, a on je rekao da sam savršena za je*anje

Bilo kako bilo, upravo zbog njih Rijana je naišla na brdo negativnih komentara od strane modnih kritičara, ali i običnih ljudi, a kao i uvek, bilo je i onih kojima se ovo i te kako dopalo, a Rijanin potez pravdali su time da je njoj sve dozvoljeno.

(Telegraf.rs)