Tom Jork odabrao "Darkwood dub" za predgrupu!

Na "Mejn stejdžu" će svirati i GBH, Alis Rasel, "Veliki prezir", "Kanda, Kodža i Nebojša", "Eyesburn", "Vrelo" i "Bad copy", koji će nastupiti pre Snup Doga

Nova pojačanja na "Mejn stejdžu" su poznati pank bend GBH, mlada britanska soul senzacija Alis Rasel, "Veliki prezir", "Kanda, Kodža i Nebojša", "Eyesburn", "Vrelo" i "Darkwood dub", koji će 13. jula nastupiti pre sastava "Atoms For Peace" i to na lično insistiranje Toma Jorka, jednog od osnivača ove super grupe.

- Imamo veliku čast i zadovoljstvo da sviramo na "Exitu" pre benda "Atoms For Peace". Njihov album "Amok" spada među najzanimljivija izdanja ove godine i sa nestrpljenjem očekujemo da ih vidimo uživo. Posebno nas raduje što su Tom Jork, Fli i društvo izrazili želju da "Darkwood dub" nastupi pre njih. Vidimo se na "Exitu" - izjavio je Dejan Vučetić Vuča, pevač "Darkvuda".

Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, organizatori apeluju na posetioce da ulaznice za "Exit" kupuju samo na zvaničnim mestima za kupovinu. Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na festival sa njima neće biti moguć jer je iskjučivo validna "Exit" baza podataka. A podaci iz njihove baze moraju da se poklapaju sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih karata nemoguće.

(Telegraf.rs)