Paparaco: Raduljica na Exitu sa brinetom, a evo šta je Viktor Savić radio u masi (FOTO)

Naravno, ni poznati nisu propustili festival.

Bili su udubljeni u razgovor Foto: Marko Jovanović

Subota je, tradicionalno, udarni dan festivala Exit. U sinoćnjoj gužvi, naša ekipa uspela je da spazi košarkaša Miroslava Raduljicu.

Jedan je Momčilo: Bajaga prvi put na Exitu, masa poludela (FOTO) (VIDEO)

On je bio u društve jedne brinete, a njih dvoje su se nonšalantno kretali ka glavnoj kapiji festivala malo posle ponoći. Raduljica je, festivalski, pio pivo i živo razgovarao sa devojkom koja mu je pravila društvo.

Sa druge strane, glumac VIktor Savić, koji je svake godine na Exitu, nije propustio kobcert Bajage. Viktor je više vremena proveo snimajući se za Instagram, nego stvarno i gledajući koncert, ali čini se da se odlično zabavljao.

Inače, lajnap finalnog dana ovogodišnjeg Exita preti da sruši sve rekorde. Na glavnu binu večeras dolaze Dejvid Geta, Martin Gariks, Alis Merton, Mahmut Orhan i ZHU. Žurku na glavnoj bini u 22.30 sati otvara zvezda u usponu Alis Merton čiji je hit "No roots" snažno odjeknuo Evropom I postavio je na vrh muzičkih top lista. Nakon nje, binu preuzima mladi di džej Martin Garrix, a potom Dejvid Geta, koji je dobro poznato i rado viđeno lice na Petrovaradinu.

Bajaga pred finale Svetskog prvenstva: Francuzi su na papiru favoriti, ali su Hrvati bolji:

(D. Ivanović)