SVETSKI MEDIJI: Exit je festival koji se ne propušta! (FOTO)

Zbog velikog interesovanja za "Exit avanturu", ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji još svega nedelju dana, do četvrtka, 3. jula u ponoć

U januaru ove godine, "Exit" je krunisan najprestižnijom titulom u festivalskoj industriji osvojivši nagradu za najbolji veliki evropski festival, a o "Exit avanturi" i festivalima koje ona obuhvata - "Exitu" u Novom Sadu i "Sea Dance" festivalu na plaži Jaz pisali su svi uticajni mediji sveta.

Čuveni magazin "Time" je napisao da je prva asocijacija na "Exit" predivna Petrovaradinska tvrđava, katakombe i bine. List "Gardijan" je "Exit" uvrstio među 25 top festivala ovog leta, a "Dejli mejl" ga je proglasio za jedan od 10 najboljih svetskih festivala.

List "Independent" ističe veoma zanimljivu listu izvođača, dok je vodeći svetski turistički vodič "Lonely Planet" budvanski festival "Sea Dance" proglasio za drugo najzanimljivije muzičko dešavanje ovog leta.

Pored velikog uticaja na poboljšanje imidža Srbije, "Exit" predstavlja jedan od najvažnijih turističkih proizvoda zemlje. Po proračunima Vlade Srbije, USAID-a i nezavisne auditorske kuće "Booze Allen Hamilton", strani turisti za vreme "Exita" u Srbiji i Novom Sadu ostave oko 15 miliona evra, dok je "Exit" turističkoj ekonomiji Srbije do sada doprineo sa više od 100 miliona evra.

Zbog velikog interesovanja za "Exit avanturu", ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji još svega nedelju dana, do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za "Exit" iznosiće 6.990 dinara, a za "Exit avanturu" 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 dinara. Takođe, do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente.

Više informacija možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)