Jamiroquai pravi humanitarnu žurku za Srbiju (FOTO)

Humanitarnim događajima koji se u okviru "Sea Dance" festivala održavaju 16. i 17. jula, mogu da prisustvuju samo kupci Gold i Platinum VIP karata koje koštaju 200, odnosno 1.000 evra

Program "Exit" fondacije "Exit Aid" za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, u saradnji sa opštinom Budva i kompleksom "Dukley Gardens", a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Turističke organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, 16. i 17. jula, u okviru "Sea Dance" festivala u Budvi, organizuje u ekskluzivnom kompleksu "Dukley Gardens" veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom "Be human".

Prvi dan, 16. jula VIP posetioce očekuje dnevna žurka pod nazivom "Be human hosted by Example - special Sunset DJ SET". Festival "Sea Dance priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova uz čuvenog britanskog repera Examplea. Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se dan kasnije 17. jula, sa početkom u 21 čas, koji će obeležiti velika svetska zvezda i vodeće ime "Sea Dance" festivala – "Jamiroquai", i to u vidu specijalnog di-džej seta sa Džejom Kejom kao domaćinom večeri, u okviru događaja pod nazivom "Be human hosted by Jamiroquai".

Ovom humanitarnom događaju mogu da prosustvuju samo vlasnici Gold i Platinum VIP ulaznica, a Gold karte se po ceni od 200 evra mogu nabaviti na svim prodajnim mestima "Exita" u Srbiji i Crnoj Gori, dok se Platinum ulaznice koje koštaju 1.000 evra mogu kupiti samo putem "Hipotekarne banke" a sve informacije se mogu dobiti na broju: +38267638868. Kompletan prihod od prodaje Gold i Platinum karata je namenjena za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

- Događaj u Dukljanskim vrtovima tokom "Sea Dance" festivala biće najznačajniji do sada, kada će dve svetske zvezde, Jamiroquai i Example, napraviti humanitarnu žurku za Srbiju, i na taj način skrenuti pažnju svetske javnosti da problemi sa posledicama poplava nisu rešeni i da će ugroženima trebati pomoć u dužem vremenskom periodu. Zahvalni smo prijateljima u Crnoj Gori, pre svih opštini Budva i Dukljanskim vrtovima, što su prepoznali potrebu za pomoć ugroženima, i punom snagom i srcem podržali ovu inicijativu - izjavio je direktor "Exita" Dušan Kovačević.

 

(Telegraf.rs)