Queens Of The Stone Age oduševili 16.000 ljudi na Tvrđavi! (FOTO) (VIDEO)

Za sjajnu atmosferu na Tvrđavi, osim članova američkog benda, pobrinuli su se i domaći sastavi "Repetitor", "Ritam nereda", "Eyesburn" i "Partibrejkers"

Fenomenalnim nastupom benda "Queens Of The Stone Age", na Petrovaradinskoj tvrđavi je sinoć završen jednodnevni festival "Rock@Exit" kojem je prisustvovalo 16.000 fanova.

Za zagrevanje su se pobrinuli momci iz grupe "Repetitor" koji su prvi nastupili, a zatim su usledili odlične svirke proverenih majstora, sastava "Ritam nereda", "Eyesburn" i "Partibrejkers", a oko 22.30 časova na bini su se pojavili članovi benda "Queens Of The Stone Age" koji su dvosatnim koncertom opravdali sva očekivanja.

Nastup je otvorila odlična "You Think I Ain’t Worth a Dollar", posle koje je usledila numera "But I Feel Like a Millioner", da bi već na sledećoj pesmi Queensi "zakuvali" svojim možda najvećim hitom "No One Knows", koji je digao publiku na noge, dok je cela Tvrđava horski pevala uz harizmatičnog frontmena Džoša Homa.

Posle dva bisa i gromoglasne ovacije publike u kojoj je bilo i mnogo fanova iz Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Velike Britanije i drugih evropskih zemalja, američki rokeri su sjajan nastup završili pola sata nakon ponoći a oduševljeni Hom je sa bine poručio: "Ovo mesto je veoma posebno".

Festival "Rock@Exit" je predstavljao najavu i pravo zagrevanje za "Exit" koji se održava od 10. do 13. jula u Novom Sadu i "Sea Dance" koji se od 15. do 17. jula prvi put organizuje na plaži Jaz kod Budve.

Pogledajte delić atmosfere sa Tvrđave:

(Telegraf.rs)